Hverdagssaus



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen, 2. etasje
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Vulkan 5, 0178 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 1.250
Neste kurs: 16.01.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i hverdagssaus. Bli en ekte sausekokk. Denne ettermiddagen lærer du tips og triks for å lage smakfulle sauser som er enkle å lage og kan brukes i hverdagen.

Gode hverdagsauser som kan lages i større mengder og forskjellige retninger. Kunnskapen du tilegner deg på dette kurset er noe som enhver familie burde sørge for at går i arv, slik at fremtidens middager er sikret en deilig saus


Vi tar for oss 4 ulike grunnsauser, som vi lærer deg å bruke til forskjellige retter samt og videreutvikle disse i andre retninger. Slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.
• Hvit saus
• Brun saus
• Tomatisert base
• Kyllingbaserte sauser


Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av dem, og ikke minst når og hvordan vi bruker de. Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av våre kokker. Vi smaker sausene til ulike råvarer. Alle spiser det de selv har laget og er det noe til overs er dere hjertelig velkommen til å ta med hjem.


Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs (ca. 3 timer)
• Rikelig med smaksprøver under kurset
• Kurskompendier
• Lån av forkle
• Lån av utstyr under kurset
• Foredragsholdere
• Kurslokale


Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker grunnkurs i saus

Antall deltagere: 12 - 22 personer

Kursmateriell

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs (ca 3 timer)
• Smaksprøver under kurset
• Kurskompendier
• Forkle til å ta med hjem
• Lån av utstyr under kurset
• Foredragsholdere
• Kurslokale