Privatundervisning - grunnkurs



Kursarrangør: Monsens Hundeskole
Sted: Hjemme hos deg i Oslo-området eller i vårt lokale område
          Oslo
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 5 ganger
Pris: 3750

Har du hund og vil lære mer, men finner ikke kurs med dager som passer deg? Dette er et tilbud for deg som har vanskelig for å følge kurs på faste oppsatte dager. Som privatist tilbys kurs som unghundkurs der vi finner hvilke dager som passer deg best.

Innhold:
Vi legger vekt på de mest grunnleggende øvelsene dere trenger for å få balanserte og trygge hunder. Hos oss vil du og hunden din lære å bruke, utføre og forstå enkle kommandoer. Du vil dessuten lære hvordan du med enkle og positive grep kan forebygge uønsket atferd.

Vårt mål etter endt kurs og godt engasjement, er at du har en hund som vet hvordan den skal sitte/ligge pent, gå pent i bånd, søke kontakt og være sosial og leken. I tillegg skal du sitte igjen med tryggheten om at du har opparbeidet deg nok kunnskap til, på en positiv måte, å utvikle både deg og hunden din ytterligere.

Målgruppe for kurset:
Dette kurset i hverdagslydighet er for alle hunder uavhengig av rase, størrelse og alder. Kurset passer uansett om dere tidligere har gått valpekurs og ønsker å lære mer eller om dette blir deres første kurs. Hele familien er velkommen til å delta.

Kursmateriell:
Teorikurset blir sendt ut i slik at du har god tid til å se igjennom før kurset starter.

Eksamen / sertifisering:
Hver deltaker mottar diplom for fullført kurs