Lederkurs og lederutvikling i Buskerud

I kategorien lederkurs og lederutvikling finner du kurs for ledere over hele landet. Alle vet at god ledelse er avgjørende for en velfungerende virksomhet. Temaene og valgmulighetene for slike kurs er derfor mange. Her finner du ledelseskurs som for eksempel; lyttekurs for ledere, teamutviklingskurs, møteledelse, strategisk lederskap, lederkurs i DISK modellen, personalledelse, lederkurs for frivillige organisasjoner, toppledertrening, ledelseskurs for kvinner osv.
Vi gjør oppmerksom på at kurs i Lederstiler og lederroller og Lederkurs for nye ledere har egne kategorier. Ta kontakt hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Lederkurs, samspill og roller - bedriftsinternt

Vi tilbyr lederkurs om samspill og roller for bedrifter. Dette er et ledelseskurs med fokus på å øke effektiviteten av lederskapet og motivasjonen til medarbeiderne. Gjennom et godt samspill og klare roller, kan det bli lettere for begge parter å en flott arbeidsplass som når sine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1 dag Avtales kr

Økonomi for ikke økonomer

Vi tilbyr kurs i økonomi for ikke økonomer. På kurset lærer du deg alt du trenger å vite om praktisk økonomi, regnskap og rapporter. Du lærer å fange opp faresignaler i regnskapet, hva du kan gjøre med det, og bli rustet for å ta bedre økonomiske beslutninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 2 dager 9.890 kr

Lederkurs - Hvorfor lykkes noen og ikke andre

Denne kursserien setter fokus på de viktigste elementene som avgjør om du vil lykkes med ditt prosjekt og dine mål eller ikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 2 dager

Lederutvikling - Power Pack

Vi tilbyr kurs i lederutvikling - Power Pack som er en kraftpakke i sentrale ferdigheter og kunnskap for ledere. Workshoppen består av 5 viktige emner i en ledershverdag

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 2 dager

IBUs Styrekompetanseprogram i Styreledelse: Intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs i grunnmodul i IBUs Styrekompetanseprogram i Styreledelse. Kompetanseprogram som gir en helhetlig grunnlagsforståelse og innsikt i Corporate Governance er et engelsk begrep som også benyttes i norsk sammenheng.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 2 dager 25.000 kr

Påfyll i lederrollen

Få kunnskap om lederskap, kommunikasjon, målprosess og innsikt i konflikthåndtering. Øk din bevissthet rundt egen lederrolle og få innspill til enkle lederverktøy. I kurset får du kunnskap om lederskap, kommunikasjon, målprosess og innsikt i forebygging /håndtering av konflikter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 2 helgesamlinger + forberedelser 9 900 kr

Veiledning til ledelse og personalgrupper

PlanB AS har snart ti års erfaring i å hjelpe mennesker med å etablere og arbeide etter tydelige og individuelt utarbeidede målsettinger. I noen situasjoner har det vært påkrevet å gjøre store snuoperasjoner, mens det i andre situasjoner har gitt stor effekt å foreta små justeringer i riktig retning

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen Avtales kr

Energi og robusthet for teamleder / mellomleder

Vi tilbyr kurs om energi og robusthet for teamleder / mellomleder. Bli bevisst egne styrker og kvaliteter, og bygg egen robusthet og trygghet i forhold til å utvikle eget lederskap. Det kreves robusthet og ekstra energi å være mellomleder eller teamleder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.650 kr

Hva saksbehandlere må tåle i møte med brukerne

Vi tilbyr kurs i hva saksbehandlere må tåle i møte med brukerne. Daglig må ansatte på servicetorg, i NAV, barnevern, tekniske tjenester, helse- og omsorgstjenester osv. møte krevende brukere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.650 kr

Veilederutdanning for erfarne kursledere i KiD, KiB og DU

Vi tilbyr veilederutdanning for erfarne kursledere i KiD, KiB og DU. Målsettingen er å trene en gruppe erfarne kursledere for at de kan tilby veiledning til KID, KIB og DU kursholdere. Det teoretiske grunnlaget fra grunnopplæringen skal befestes og videreutvikles.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 3 dager 4.550 kr

Fra stress til trivsel - for arbeidstakere og ledere

Vi tilbyr kurs om fra stress til trivsel - for arbeidstakere og ledere. Et dagskurs med fokus på reduksjon av stress og ivaretakelse av egen psykisk helse. Vi jobber med egenomsorg, selvivaretakelse og forebygging av utbrenthet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Modum Modum 07.05.2024 1 dag07.05.2024 2.500 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9   |  Neste side >>