Hva er Kraniosakralt arbeide? - Gratis webinarKursarrangør: Eana Academy
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kl 19:00 - 20:30
Varighet: 8 helger
Pris: Gratis

Hva er Kraniosakralt arbeide? er et gratis webinar for deg som enten er interesser i personlig utvikling og selv-healing, og traume frigjøring, eller fordi du ønsker å bli terapeut eller healer og leter etter en utdanning som kan gi deg de redskapene du trenger for å lykkes.

Kraniosakral terapi er en naturlig, helhetlig og medisinfri behandlingsmetode som baserer seg på bevisst berøring og små manipulasjoner av sentralnervesystemet og bindevevet i samhandling med kroppens egen intelligens for å bringe kroppen tilbake til sunnhet og balanse.

I løpet av webinaret vil vi gå igjennom:
• Historen til Kraniosakralt arbeide.
• Litt om Eana Academy og oss som lærere.
• Hvorfor teknikkene og metodene vi bruker er så effektive.
• Hva det kraniosakral systemet er.
• Hvorfor det Kraniosakrale systemet spiller en viktig rolle når det gjelder god helse og personlig utvikling
• Studieforløpet hos Eana Academy ( 8 langhelger over 2 år).
• Intervju med tidligere elever.
• Vi vil også gi deg en demonstrasjon av Kranisoakralt arbeide og unwinding som er en dyp og meget effektiv healing metode som vi bruker i arbeidet.
• til slutt vil vi dele med deg en utrolig effektiv healing teknikk som du kan bruke på deg selv eller ander på en trygg måte.

Kjenner du at dette resonerer?
Meld deg på!

Håper vi ses!

Uttalelser

Jeg trodde jeg skulle lære varsomme, fysiske behandlingsteknikker for å hjelpe folk som har spenninger og låsninger i kranie/nakke/rygg. Og det gjorde jeg. Men i tillegg åpnet det seg opp en helt ny verden av, for meg, nærmest magisk karakter. Jeg opplevde i løpet av fire dager enorme forskjeller, både konkret og fysisk i min egen kropp og i måten jeg opplever verden på. Jeg er roligere, tenker klarere og har en helt ny kontakt med kroppen og hjertet. Kjetil underviser med klokskap og ydmykhet. Han lar elevene først selv erfare både hvordan man behandler og hvordan det føles å bli behandlet med Kraniosakralterapi – for så å lære oss teorien bak.
Tone Langvik


Min opplevelse av å være på kurs hos Kjetil er trygghet, åpenhet, veldig lærerikt og mye selvutvikling. For meg har det betydd mye i form av forståelse i hvem jeg er og hva og hvor unik kroppen er. Vil anbefale Kjetil på det varmeste.
Tone Pettersen


Jeg har fullført KST kurs 1 og 2 hos Kjetil. Jeg ble med på kurset hovedsakelig for selvutvikling, men fant fort ut at dette er noe jeg kan bruke i jobben min og som jeg vil fortsette å lære mer om! Kjetil er en dyktig lærer! Han har stor kunnskap og masse erfaring som gjenspeiler seg i kursene. Kjetil veileder deg slik at du oppdager dine egne styrker, og utvikler deg som egen person i tillegg til som terapeut. Kursene har hjulpet meg langt på vei i min egen utvikling, og hver dag lærte jeg noe nytt om meg selv, samt om kunnskapen bak kraniosakralterapi. Jeg gleder meg til kommende kurs hos Kjetil!
Sandra Johansen


Dette opplegget er utrolig bra og har reddet livet mitt!

Jeg, familien min og tidligere kolleger i Forsvaret og politiet har brukt Kjetil som terapeut i over 10 år. Jeg har hatt ekstremt mye skader, brukket det meste, dratt ledd ut av stilling, ikke minst belastningskader, men han har fikset det hundretusenvis av kroner, leger og andre terapeuter ikke har klart og jeg kan anbefale hans behandlingsopplegg på det varmeste.Hilsen Ståle Barreng Guldbrandsen

Tidligere soldat og offiser i Forsvaret.Jeg har gått til behandling hos Kjetil for en gammel nakkeskade, skjevhet i bekken og smerter i beinet.

På en naturlige måte og med sin visdom lytter han seg inn og med ørsmå bevegelser skjer det store endringer: skjevheter rettes opp, spenninger og smerter forløses. I behandlingen settes kroppens eget helbredelsessystem i gang. Resultatene kommer umiddelbart og er holdbare.

Kjetil inngir trygghet og tillit og du føler deg ivaretatt og sett hos ham. Han er kunnskapsrik og en god rådgiver/ livsveileder. Kjetil ser hele mennesket og gjør et dypdykk i menneskesinnet, her finner han årsaken til blokkeringer og mangel på flyt.

Jeg anbefaler ham på det varmeste og av hele mitt hjerte.Jorun Aaby

Etter flere år med plager og smerter i rygg og hofter på grunn av blant annet forskjellig beinlengde, møtte jeg Kjetil som med sin kunnskap bokstavelig talt vatret meg opp. Kjetil er helhetlig. Han ivaretar og behandler hele deg med sin innsikt, høy kompetanse og levende interesse. For meg innebærer det vesentlig bedre balanse, umiddelbare resultater og et bedre ve og vel. Kjetil og hans behandlinger anbefales på det varmeste.Hilsen Trond Atle, 44I flere år har jeg slitt med avhengigheter og rus, og har over en lang periode hatt ulike psykisk plager. Dette førte også med seg fysiske plager som vond nakke og rygg. Allerede etter første behandling hos Kjetil kjente jeg en større trygghet i meg selv. Kjetils varme vesen og store kjærlighet for å hjelpe mennesker har forandret livet mitt. I behandling hos han har jeg forløst mye angst og spenninger som tidligere har kontrollert livet mitt og som ingen andre terapauter har klart og hjelpe meg med. Resultatene kommer umiddelbart og varer, Både kropp og sinn er i bedre balanse. Jeg anbefaler Kjetil av hele mitt hjerte.Sandra Johansen, 25 år