Hva er Kraniosakralt arbeide - gratis webinarKursarrangør: Eana Academy
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 19:00 - 21:00
Varighet: 2 timer
Pris: Gratis
Neste kurs: 07.03.2021 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr gratis webinar om Kraniosakralt arbeide. Webinaret er for deg som enten er interesser i personlig utvikling og selv-healing, og traume frigjøring, eller fordi du ønsker å bli terapeut eller healer og leter etter en utdanning som kan gi deg de redskapene du trenger for å lykkes.

Innhold:
Kraniosakralt arbeid som behandlingsmetode baserer seg på bevisst berøring, dyp lytting og små justeringer av beinstruktur, sentralnervesystem, muskler og bindevevet i samhandling med kroppens egen intelligens, med hensikt å bringe kropp og sinn tilbake til sunnhet og balanse. Metoden er dyptgående og gir en dyptgående bevissthet omkring hvordan kropp, sinn og sjel fungerer.

I løpet av dette webinaret vil du lære litt om:
• Hva kraniosakral arbeide er
• Historien til kraniosakralt arbeide
• Hvorfor metoden er så dyptgående
• Hvorfor så mange mennesker bruker denne metoden som en vei til personlig utvikling
• Utdanningen vi tilbyr hos Eana academy
• Du vil også lære en dyptgående selvhealing teknikk basert på kraniosakral teknikker
• Det vil bli satt av tid til spørsmål og svar

Litt om kursholder:
Dette webinaret holdes av Kjetil Kvalvik som er en erfaren kraniosakral terapeut og lærer med mer enn 10.000 timers erfaring hands- on med klienter og studenter de siste 15 årene. Han driver Eana Academy som har utdannet kraniosakral terapeuter siden 2009.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å lære om Kraniosakralt arbeide

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg trodde jeg skulle lære varsomme, fysiske behandlingsteknikker for å hjelpe folk som har spenninger og låsninger i kranie / nakke / rygg. Og det gjorde jeg. Men i tillegg åpnet det seg opp en helt ny verden av, for meg, nærmest magisk karakter. Jeg opplevde i løpet av fire dager enorme forskjeller, både konkret og fysisk i min egen kropp og i måten jeg opplever verden på. Jeg er roligere, tenker klarere og har en helt ny kontakt med kroppen og hjertet. Kjetil underviser med klokskap og ydmykhet. Han lar elevene først selv erfare både hvordan man behandler og hvordan det føles å bli behandlet med Kraniosakralterapi - for så å lære oss teorien bak.
- Tone Langvik

Min opplevelse av å være på kurs hos Kjetil er trygghet, åpenhet, veldig lærerikt og mye selvutvikling. For meg har det betydd mye i form av forståelse i hvem jeg er og hva og hvor unik kroppen er. Vil anbefale Kjetil på det varmeste.
- Tone Pettersen

Dette opplegget er utrolig bra og har reddet livet mitt! Jeg, familien min og tidligere kolleger i Forsvaret og politiet har brukt Kjetil som terapeut i over 10 år. Jeg har hatt ekstremt mye skader, brukket det meste, dratt ledd ut av stilling, ikke minst belastningskader, men han har fikset det hundretusenvis av kroner, leger og andre terapeuter ikke har klart og jeg kan anbefale hans behandlingsopplegg på det varmeste.
- Hilsen Ståle Barreng Guldbrandsen, tidligere soldat og offiser i Forsvaret.