Grunnkurs hundedressur - repetisjonsmodul



Kursarrangør: Din Beste Venn
Sted: Rosenholm
          Oslo, Søndre Nordstrand
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld pr uke i 7 uker

Vi tilbyr grunnkurs i hundedressur - repetisjonsmodul. Synes du at dere lærte masse på grunnkurset, men at dere trenger å øve på alt det nye over litt tid for at det skal sitte skikkelig. Kanskje føler du at dere ikke er helt klare for Videregående kurs.

Innhold:
Samtidig synes du kanskje det er godt å være en del av et treningsmiljø som fungerer som en motivasjon for å trene jevnt og trutt, samtidig som det gir en trygghet i treningen at man har tilgang på en erfaren instruktør som kan hjelpe til underveis. Eller er du en av dem som av ulike årsaker har måttet ta en pause i kursserien vår etter ferdig Grunnkurs, men som nå har lyst til å komme i gang igjen med treningen? Da har du kanskje ikke lyst til å gå hele grunnkurset på nytt, samtidig som du kanskje føler deg litt ”rusten” og ikke har lyst til å hoppe rett på videregående kurs.

Denne modulen går over 7 kvelder med kurs 1 time 1 dag i uka. Dette er gjort for at det skal være enkelt å få trent godt mellom hver kurskveld. Det er ikke noen innekveld, bytur eller skogdag i denne modulen, men bare trening på eller ved kursplassen. Modulen forutsetter at du har gått Grunnkurset og har lært øvelsene tidligere, men vi repeterer der det er behov for det. Kvelden vil legges opp litt på samme måten som Grunnkurset, men det forventes at dere klarer å jobbe en del på egenhånd. Dette gir instruktøren enda bedre mulighet til å hjelpe hver enkelt av dere der dere måtte ha behov for det.

Det vil også bli gitt klare ”hjemmelekser” fra gang til gang. Denne hjemmeleksen kan også være individuelt tilpasset dersom det er ulike behov i gruppa. Ettersom grunnprinsippene i de ulike øvelsene allerede er innlært vil vi på dette kurset kunne bruke litt mer energi på ulike måter å trene på og ”finpusse” litt på en del av ferdighetene til hunden. Som på Grunnkurset vil det bli lagt mye vekt på lek, kontakt, innkalling, sitt/sitt med bli, dekk / dekk med bli og gå pent i bånd. Men vi vil også repetere vendinger, skru av og på, møtetrening, ta pent, slutt, gå bak, slipp med mer.

Som på alle DBV kurs er selvfølgelig det viktigste å ha det gøy og få til et godt samspill mellom deg og hunden din!

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker grunnkurs i hundedressur - repetisjonsmodul

Forkunnskaper:
• Modulen forutsetter at du har gått grunnkurset og har lært øvelsene tidligere, men vi repeterer der det er behov for det.