Hudpleieutdanning vg2 og vg3 - Nettstudier



Kursarrangør: Hud og kroppsterapiskolen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Event / Arrangement
Foredrag
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Vi anbefaler å bruke maks 2 år på studiene. Normal tid er 1 år
Varighet: 1 år
Pris: 46.900

Vi tilbyr nettstudiet Hudpleie utdanning vg2 og vg3 med online undervisning både i teori og praksis. Tett oppfølging under hele utdanning. Vi har opptak hele året på nettstudiene. Studiet er godkjent av Statens lånekasse

Fremtidens undervisningsmetode:
Vi viser veien frem til fremtidens undervisningsmetoder. Det er ikke alle som kan sette seg på skolebenken og ta en utdanning. Nå kan du gjøre det hjemmefra og bestemme selv når undervisningen skal starte. Utdanningen er godkjent av Statens lånekasse for utdanning.

Rullerende opptak:
Det er helt opp til deg når du ønsker å starte undervisningen, er det på vår eller høst spiller ingen rolle, det viktigste er at det er opp til deg å bestemme når. Vi er et helt team med pedagogisk utdannede lærere og hudpleiere med lang erfaring fra faget som har utarbeidet et nytt og grensesprengende utdanningsopplegg som kan lastes ned til din pc eller nettbrett.

Fleksibel studiemetode:
Nettstudier gjør det mulig for deg å studere når du vil, uansett hvor du befinner deg. Denne friheten og fleksibiliteten gjør at studiene kan tilpasses alle timeplaner og rutiner du må ha. Kombiner utdanning med familieliv uten at noen forpliktelser får lide.
Du kan jobbe, reise på ferie når du vil og er ikke bundet fast til oppmøter på en skole kanskje lang borte fra familien som har høye bo og levekostnader.
Det beste av alt er at kvaliteten på nettstudiene er så høy at den er helt lik, og kanskje bedre enn tradisjonell undervisning, der du har mulighet til å høre forelesningen så mange ganger du vil

Nettstudier på Hud og kroppsterapi skolen passer for deg som:
• Vil tjene penger samtidig som du studerer
• Vil bygge på tidligere utdanning
• Vil bruke innovative og motiverende opplæringsmetoder
• Studier som garantert gir deg jobb
• Vil tilegne deg ny kunnskap som skiller deg ut i mengden
• Vil ha tilgang til læringsmateriellet hvor enn du er i verden
• Vil spare tid og penger ved å studere hjemmefra
• Vil studere til dels i ditt eget tempo

Valg av utdanning:
Hud og kroppsterapi skolen, online utdanning er en av Norges mest nyskapende undervisningsmetode. Vår utdanning vil gi deg en fullverdig hud og kropp-terapeut utdanning, tilsvarende videregående utdanning, vg2 og vg3. Våre undervisningsmetoder er nettbasert med oppfølging av hver enkelt student via egne portaler og kontaktnett. Skolen legger stor vekt på at undervisningen skal være av høy kvalitet, slik at studentene har de beste forutsetninger for å opprettholde den høye kompetansen innen hudpleie faget og innfrir eksamenskravene.

Avgjørende for kompetanseutviklingen gjennom skoleåret er også den egeninnsats studentene selv viser. Man bør være oppmerksom på at undervisningen foregår via nettet, via video og nettbasert teoretisk og praktisk undervisning. Dette krever ekstra innsats da man jobber hjemmefra og i salong eller praksisplass med både praktiske og teoretiske fag.

Hud og kroppsterapi skolen dekker alle aspekter av faginnhold som tilsvarer videregående utdanning, og samarbeider med studenter for å skape en unik interesse og høy kvalitet rundt faget. Vi ønsker deg velkommen til fremtidens undervisningsmetoder.

Målgruppe for kurset:
Menn og kvinner over 16 år.

Eksamen/sertifisering:
Elevene skal avlegge eksamen i henhold til læreplanene og skal selv melde seg opp til eksamen. Skolen er behjelpelig med veiledning i forhold til oppmelding til privatisteksamener innen frister for oppmelding. Ved fullført studie tildeles du kompetansebevis for fullført utdannelse.