Hudkonsulent



Kursarrangør: Hud & Makeup Akademiet
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Du kan starte når du vil!
Varighet: 3 måneder
Pris: 15.500

Hud & Makeup Akademiet tilbyr nettbasert hudkonsulentutdannelse. Behovet for utdannede hudkonsulenter øker i takt med veksten i hud- og skjønnhetsbransjen og etterspørselen etter denne spesifikke fagutdannelsen er stor.

Innhold:
Som utdannet hudkonsulent vil du ha høy kunnskap om hud, kosmetiske produkter og grunnleggende hudpleie. Utdannelsesprogrammet er unikt og det eneste i sitt slag i Norge. Det er spesialutviklet for å gi deltakerne en nettbasert utdannelse som er av høy kvalitet, slik at studentene har de beste forutsetninger for å lære og opprettholde den høye kompetansen som kreves i hud- og skjønnhetsbransjen.

Litt om studiet:
Deltakerne får tilgang til en innovativ og pedagogisk tilrettelagt nettportal som gir de beste forutsetninger for et vellykket og givende studie. Avgjørende for kompetanseutviklingen gjennom studietiden er også den egeninnsats studentene selv gjør. Man bør være oppmerksom på at studiet krever at man jobber noen timer selvstendig ved siden av videoforelesningene.

Studiet er dog lagt opp til at man skal kunne ha full jobb ved siden av studiene. Vi dekker alle aspekter av faginnholdet for en Hudkonsulent og samarbeider med elevene for å skape en unik interesse og begeistring rundt faget. Vi samarbeider tett med studenten slik at de innfrir eksamenskravene.

Dette får du:
• Hudforståelse - dermatologi
• Hudpleierutiner
• Kosmetiske ingredienser og produkter
• Hudforandringer og hudsykdommer
• Salg av hudpleieprodukter
• Hvordan jobbe som Online Hudkonsulent
• Hud & ernæring
I dette faget vektlegger vi helhetlig tankegang (med fokus på hud, ernæring, næringsstoffer)
• Du kan starte studiet umiddelbart, velge en dag som passer deg eller du kan bli med på en av våre to felles oppstarter hvert år.

Varighet:
Dette er en total nettbasert utdannelse som gjennomføres i løpet av 3 måneder, men du kan bruke 6 måneder om nødvendig.

Litt om lærerne:
Lærerne har over 25 års erfaring fra forskjellige utdanning- og kurs institusjoner innenfor hud,- og skjønnhetsbransjen og er vel anerkjent i bransjen. Den solide undervisningsstaben ved Hudkonsulent Akademiet består av en rekke dyktige faglærere og modulforelesere med gode pedagogiske evner og med bred erfaring på hver sine fagfelt. Akademiet gjør sitt ytterste for til en hver tid å ha den beste fagkompetansen slik at studentene blir godt kvalifisert til å jobbe i hud- og skjønnhetsbransjen.

Målgruppe for kurset:
Studiet for deg som ønsker å jobbe med hud, hudpleie, kosmetiske produkter og veiledning

-Hudkonsulenten hjelper kunden til en sunn, sterk og bedre hud.

Hudkonsulent-studiet gir deg stor kunnskap - og mange muligheter.
Hud og skjønnhetsbransjen er stadig i vekst og med denne utdannelsen møter du dagens krav for å kunne jobbe med hud på en veiledende, profesjonell og tillitsfull måte.
Hudkonsulenten innehar stor kompetanse om huden, og da spesielt ansiktshuden, og hvordan pleie og ivareta denne på best mulig måte.

Opptakskrav:
Hudkonsulent Akademiet har ingen spesifikke opptakskrav, men har en nedre aldersgrense på 18 år.

Eksamen / sertifisering:
Etter endt kurs mottar du et diplom/kursbevis som viser din kompetanse.

Vis flere tilsvarende kurs: