Hud og psyke- kurs i dermatologi og hudpleie - OnlineKursarrangør: Derma-kurs
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 16:30 - 21:00
Varighet: 4 1/2 time
Pris: Fra 1.750

Du vil lære om det unike samspillet mellom sinn og hud. Det vil bli gitt forklaring på begreper som psykodermatologi, psykofysiologiske tilstander, psykoneuroimmunologi og somatisering. Vi går igjennom hudens funksjon som kommunikasjons- og sanseorgan.

Kursinnhold:
Du får en grundig forklaring på hvordan kroppen og huden reagerer ved psykiske og fysiske påkjenninger. Vi går blant annet igjennom symptomer i huden som skyldes psykiske lidelser, og psykiske symptomer som er forårsaket av hudlidelser. Det vil også bli satt fokus på bivirkninger (medikamentelle hudreaksjoner), som skyldes legemidler. Til sist får vi oversikt over mulige behandlingsmetoder og tiltak som kan gjennomføres for å hjelpe pasienter og kunder med denne type symptomer.

Mulighet for å delta på kurset online:
Du kan melde deg på kurset og delta online via Teams. Dette krever at du har tilgang til pc eller en skjerm med WEBKAMERA, MIKROFON OG HØYTALER. Etter at du har meldt deg på, vil du motta e-post med din personlige link til pålogging. Lyd og videokontakt er påbudt under hele kurset. det er kun de påmeldte som har lov å delta på kurset. Alt kursinnhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Kursmateriale og diplom ettersendes per post.

Målgruppe:
Helsepersonell og andre med særlig interesse for dermatologi, estetisk medisin, hudpleie og kosmetikk (farmasøyter, hudpleiere, hudpleielærere, apotekteknikere, sykepleiere, leger)

Eksamen / sertifisering:
Hvert kurs avsluttes med en test. Avsluttende test er frivillig. Det utstedes diplom for deltagelse og/eller bestått kurs. Diplomet sendes pr. post i etterkant. Kurset gir FEVU poeng

Priser:
Early Birds påmelding senest 12. april 2022 kr 1 750,00
Ordinær påmelding senest 24. mai 2022 kr 2 000,00
Last minute påmelding senest 03. juni2022 kr 2 250,00