Høyhastighetskurs - praktiskbåtførerkurs - Vannscooter



Kursarrangør: Wavekompetanse
Sted: Stavanger- Oppmøtested kommer på SMS
          Rogaland, Stavanger
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
tirsdag kl:16.30-17.00
søndag kl:10.00-12.30
Varighet: 2 1/2 time
Pris: Fra 3.890

Vi tilbyr hele pakka: teori og praksis for vannscooter. Med våre erfarne instruktører får du det et lærerikt kurs som gir deg den kunnskapen du behøver for å kunne for å bli en trygg og sikker båtfører i høy hastighet.

Innhold:
Dersom du skal føre båt eller vannscooter som kan oppnå en hastighet over 50 knop må du fra og med 01. juni 2023 ha et høyhastighetsbevis fra en godkjent tilbyder. For å få beviset må du gjennomføre et teoretisk og praktisk kurs, uavhengig av om du har båtførerbeviset fra før eller ikke. Og som landets største tilbyder av båtførerkurs er vi stolt av å tilby høyhastighetskurs i samarbeid med Redningsselskapet.

Høyhastighetskurset vårt er delt opp i en teoretisk og en praktisk del:
• Teoretisk kurs er satt opp som nettkurs med avsluttende prøve hvor alt gjøres hjemmefra i ditt eget tempo. Man må bestå denne prøven før man kan avlegge den praktiske delen.
• Praktisk kurs foregår enten i båt eller på vannscooter, avhengig av hva du ønsker sertifikat på. Vil du ha sertifikat på begge deler må du ta praktisk utsjekk på både vannscooter og båt, men du trenger kun ett teorikurs. Vi forbeholder oss retten til å slå sammen kurset med andre godkjente tilbydere ved behov.
Meld deg på ved å velge ønsket tid og sted i listen til høyre. Har du spørsmål om kurset, høyhastighetsbevis eller påmelding, er det bare å ta kontakt med oss.

Merk: Forbehold om min. 2 påmeldte for å kunne gjennomføre kurs.