Høstens delikatesser - Fugl, vilt og sopp i gryter, ovn og panner



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Kjøkkenet på hotell Sverre
          Rogaland, Sandnes
Kursadresse: Storgata 45, 4307 Sandnes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Vi tilbyr matkurs i høstens delikatesser. Hjort, and(a), fasan, reinsdyr, diverse sopp og rotgrønnsaker blir brukt på dette kurset.

Noen smakebiter fra kveldens meny. Det blir totalt 8 retter + dessert:
• Soppsuppe med fasanbryst
• Hjortegryte med steinsopp og tyttebær
• Reinsdyrmedaljonger med rotpurè og soppkiste
• Viltstek
• Røkt andebryst på vintersalat og tranebærdressing

Dessert:
• Symfoni av lakris og, sjokoladeterte uten hvetemel og sitrusmousse

Inge lager 2 retter som vi spiser på kjøkken, og forbereder kveldens dessert. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager 2 retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Det hele avsluttes med en flott dessert og kaffe.

10 dager før kursdag vil du motta en mail med praktisk info. Faktura kommer i egen mail, vennligst bruk kid ved betaling. For bindende påmelding send en mail. Kurs blir gjennomført om det blir minimum 12 deltakere. Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurset betales fullt ut.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer. Ta med forkle, for her skal alle være med.