Hormonyoga for en lettere overgangsalder - Live onlineKursarrangør: Dharma Yogaterapi
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: onsdager kl. 19.00 - 20.15
Varighet: 6 kvelder
Pris: 1.600

Horomonyoga - medisinsk yoga for kvinner er rolige og meditative øvelser designet for kvinnekroppen, og som hjelper deg med å balansere deg fysisk, mentalt og emosjonelt. Dette er et verktøy for å hjelpe deg å håndtere overgangsalderen på - en viktig fase i alle kvinners liv.

Innhold:
Denne terapeutiske yogaformen og går mer i dybden på kvinnens kropp, sinn og følelser, enn de øvrige kursene. Yogaprogrammene fokuserer direkte på hormonproduserende kjertler for å redusere stress, temperatursvingninger i kroppen, øke søvnkvaliteten,gi mer energi og vitaltiet, samt å styrke rygg, bekken og bekkenbunn m.m.

Hormonyoga er en terapeutisk yogaform for deg som er i overgangsalder eller menopause.Yogaøvelsene er spesielt tilpasset kvinnekroppen med myke runde bevegelser som avlaster nakke, skuldre, rygg, hofter og bekken. Pusteøvlelser, avspenning og meditasjon tar sikte på å balansere hormonsystemet, nervesystemet og lymfesystemet, slik at du vil oppleve mer balanse og vitaltitet.

Kurset er skreddersydd for deg som befinner deg i overgangsalderen eller i menopause - tiden etter overgangsalderen. Velegnet både for nybegynnere og viderekomne.