Golfkortet og grønt kort kurs i Lier

Her finner du golfkurs for nybegynnere og viderekomne, barn og voksne. Golf er en veldig sosial sport, og spesielt i forretningslivet er det en stor fordel å kunne si ja til et slag golf. Alt du trenger å gjøre for å få grøntkort er å melde deg på et golfkurs du finner her.

Dame-treninger - golf

På Holtsmark har vi et fantastisk, sosialt og ivrig damemiljø. Vi ønsker å få med oss så mange som mulig den kommende sesongen. Golf er gøy, også for damer! Som damemedlem på Holtsmark kan du være med på en rekke treninger og arrangementer gjennom hele sesongen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lier Lier

Herre-treninger - golf

Herregrppen har som mål å tilby organisert trening for våre medlemmer samt ha tilbud til gruppetreninger i sosiale former. Vi har et nært samarbeid med Norsk Senior Golf, og deltar i flere av deres aktiviteter gjennom sesongen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lier Lier

Juniortrening i golf - gutter og jenter 8 - 12 år

Vi tilbyr juniortrening i golf for gutter og jenter. Juniortreninger er tilbake for å bli på Holtsmark Golfklubb! Her skal vi lære golf gjennom lek og moro og vi har hele eplehagen (ni-hullsbanen) å boltre oss på. Fokus vil være på å ha det gøy med de grunnleggende øvelser til golf og bevegelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lier Lier

Seniorgruppen - golf for deg over 55 år

Seniorgruppen på Holtsmark ønsker å skape et aktivt sosialt miljø blandt de eldre golferne i klubben. Seniorgruppen arrangerer mange ulike aktiviteter gjennom sesongen. Vi håper blandt annet å se deg på vår ukentlige uhøytidelige turnering hver mandag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lier Lier

Veien til golf (VTG)

I 2023-sesongen får du VTG-kurs kombinert med Fritt Spill-medlemskap for kun 4.500,- det første året! Rabatten på over 50% forutsetter at du binder deg for Fritt Spill-medlemskap også for 2024-sesongen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lier Lier 1 helg 2.800 kr