HØST - Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM)Kursarrangør: Barfotklinikken
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Varighet: 3 uker
Pris: 1.670

Vi tilbyr kurs i TKM. Fokus i kurset ligger på hvordan blant annet lungeproblematikk, fordøyelse og hudplager kan bedres og forhindres ved hjelp av enkle tilpasninger i kostholdet og livsstilen. Vi gir deg våre beste råd om hvordan du kan få en kropp som fungerer optimalt

Inneholder:
• Videoer og podcast om tema. Thuy & Bente diskuterer hvordan best bruke mat som medisin, og svarer ukentlig på spørsmål fra deltakere angående individuell tilpasning utifra egen helsetilstand (i plenum). Videoene og podcast er opptak som kan sees/lyttes til når du ønsker det. Du beholder tilgang til kurset i en måned etter kurs slutt.
• Skjema hvor du kan sette opp din egen plan og målsetninger for kurset
• Informasjon om hvilke råvarer som er anbefalte og hvorfor. Hva du må ta med i den daglige rutinen, og hva du absolutt bør unngå - og hvorfor. Dette får du skriftlig på pdf filer som kan printes ut.
• Oppskrifter (mat og drikker), basert på TKM og Ayurvedisk medisin
• De beste tipsene for en optimal helse, i tillegg til informasjon om kosthold gir vi deg enkle men effektive råd om både fysisk og psykisk helse..

Er du klar for å ta ansvar for eget velvære, forebygge helseplager, og å få økt energi nivå - da er kursene våre riktig for deg! Ved hjelp av videoer og artikler får du kunnskap, utfordringer og inspirasjon til å starte denne prosessen.

Uttalelser

- Tusen takk for et utrolig bra, lærerikt og tankevekkende kurs. Jeg er veldig takknemlig for å få delta. Dere har begge masse kunnskap og utfyller hverandre på en fin måte.

- Takk for et kjempe interessant kurs og god oppfølging underveis. Jeg gleder meg allerede til kursene for de tre andre årstidene.

- Tusen takk for et spennende og utrolig lærerikt kurs. Dere er et bra team. Gleder meg til fortsettelsen.