Hjertestarterkurs for bedrifterKursarrangør: Trygg Kompetanse HMS AS
Sted: I din bedrift eller i våre lokaler
          Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr hjertestarterkurs for bedrifter. Utgangspunktet vårt er at førstehjelp er et praktisk fag hvor det viktigste er å øve på ferdigheter, så store deler av kurset vil være praktisk trening, men vi vil også gi en teoretisk innføring. I tillegg er vi alltid åpne for innspill fra våre deltagere.

Innhold:
Alle våre instruktører er helsepersonell som jobber med akuttmedisin i det daglige. Vi er engasjerte i vårt fag og har en uhøytidelig tilnærming som som dere vil oppleve tilfører kurset både profesjonalitet og et glimt i øyet. Vår hovedoppgave er å gjøre dere forberedt når dere må handle i en akuttsituasjon. Kursene baserer seg på de til enhver tid gjeldende retningslinjene for hjerte-lungeredning og førstehjelp.

Temaer:
• Hjerte-lungeredning
• Bruk av hjertestarter
• Sikkerhet for pasient og førstehjelper
• Grunnleggende førstehjelp
• Praktisk scenarietrening

Antall deltagere:
Vi anbefaler maksimalt grupper á 10 personer per instruktør. Dette for at våre instruktører skal kunne tilby best mulig veiledning til både gruppen og den enkelte deltaker.

Målgruppe for kurset

Bedrifter

Er det spesielle behov eller forhold ved deres arbeidsplass som dere ønsker at vi skal fokusere på, lager vi gjerne et tilpasset opplegg.

Kursmateriell

Vi har med egne hjertestartere til øvingsbruk

Eksamen / sertifisering

Alle deltakere får kursbevis etter endt kurs.