Historie påbyggKursarrangør: Global Learning AS
Sted: Global Learning Larvik
          Vestfold, Larvik
Kursadresse: Elveveien 36, 3262 Larvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 eller 2 semester
Pris: 6.800

Vi tilbyr historie påbygg. Hemmeligheten bak frihet er å gi folk kunnskap. Kunnskap gir makt. Gjennom å kjenne til vår historie er du bedre i stand til å forstå nåtiden og dagens samfunn.

Historiefaget tar deg med på en reise fra menneskets opprinnelse, gjennom jordbruksrevolusjonen og de første sivilisasjoner, antikken og renessansen og frem til industrialisering og det moderne samfunnet vi er en del av. Kurset er historie påbygg, som også er minstekravet til studiekompetanse. Til et studieforberedende vitnemål trenger du historie Vg2 og Vg3.

Undervisningen:
Pensum i faget har en temainndeling som gir deg god oversikt og som er tett knyttet til målene i læreplanen. Selve undervisningen blir gitt gjennom spillelister med videoforelesninger. Med videoforelesningene tar læreren deg med gjennom hele pensum. Mens du ser videoforelesningen kan du ta notater som lagres og som du kan skrive ut. I fagprat stiller du spørsmål og får svar fra din faglærer og dine medelever. Du får god eksamenstrening gjennom et sett med innleveringer og personlig tilbakemelding fra faglærer.

Varighet:
• 17% over 2 semester eller
• 34% over 1 semester

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker historie påbygg

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: