Hiphop - nybegynner nivå 1 (20 år+)



Kursarrangør: RAW Dance Studio
Sted: RAW Dancestudio AS
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Olav Tryggvassons gate 39, 7011 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Torsdager kl 20:15 - 21:25
Varighet: 14 uker á 70 minutter
Pris: 2.660

Vi tilbyr dansekurs i hiphop for voksne på nybegynner nivå 1. Hiphop-kurset med Trine Kjøsnes har blitt en klassiker blant de voksne danserne på RAW Dance Studio. De aller fleste over 20 år har vært innom denne klassen, og tilbakemeldingene er bestandig gode.

Innhold:
Dette er en klasse med mye selvironi, god energi og mye frihet. Trine underviser både grunnleggende teknikker og steg, og er dyktig på å utfordre elevene på det å danse selvstendig og fritt. Om du deltar fordi du vil lære deg å danse, fordi du vil få trent eller fordi du vil møte nye mennesker, så er dette klassen for deg. Trine sier selv at denne klassen er for henne et av ukens høydepunkt, og det synes på både elever og danselærer.

Instruktør: Trine Torset Kjøsnes

Trine har høstet mye erfaring fra battles, workshops og andre dansearrangementer, og hun har vunnet flere dansekonkurranser; deriblant Will Funk For Food i Finland 2018. Hun har også vært i Locking-finalen i Juste Debout Nordic to ganger. I 2018 var hun dansepedagog hos det nasjonale danseprosjektet Soul Sessions Community sammen med noen av Norges fremste streetdance-utøvere. Gjennom dette reiste hun Norge rundt for å undervise og fortelle om locking.

Målgruppe for kurset:
Voksne fra 20 år og oppover som ønsker dansekurs i hiphop

Nivå:
• Nybegynner nivå 1

Vis flere tilsvarende kurs: