Kids hiphop for barn (8 - 10 år)



Kursarrangør: RAW Dance Studio
Sted: RAW Dancestudio AS
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Olav Tryggvassons gate 39, 7011 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid:
Mandager kl 18:00 - 18:45 e
Varighet: 14 uker á 45 minutter
Pris: 2.660

Vi tilbyr dansekurs i kids hiphop for barn. Her kan aldersgruppen 8-10 år lære seg å danse Hip Hop sammen med Emmy Bentzen og Marie Olsen-Bye. Her lærer elevene grunnleggende steg og teknikker innen Hip Hop som dansestil, i tillegg til å utforske både koreografi og freestyle.

Innhold:
Emmy legger opp til klasser som gjør det trygt for elevene å fritt utforske sin egen bevegelse innen dans.

Instruktører: Emmy Nicole Bentzen og Marie Olsen-Bye

Emmy Nicole Bentzen danser seg gjennom dagene, på både godt og vondt. Dancehall har blitt hennes hovedstil, men hun har kjennskap til flere Street Dance-stiler. Hun stråler som ei sol når hun får Dancehall musikk på sessions eller battle, og hun virkelig kan leke seg med musikken og bevegelsene. Samtidig tar hun utfordringen, og kjører runder til det som spilles av musikk.

Emmy har en god forståelse av både musikk, dans og bevegelse - i tillegg er hun veldig interessert i alt som handler om dans og kultur, og hun spretter gjerne inn i samtalen dersom hun hører snakk om dette. På events ser man ofte Emmy i prat med både store og små, og hun er dyktig på å dra med folk inn i dansen. Vi er stolte av å ha Emmy som en del av teamet vårt på RAW Dance Studio.

Marie Olsen-Bye

Med foreldre som så stor glede i dans og en storebror som startet tidlig, falt det naturlig for Marie å også begynne med dans. Først ut var Toftemoswingen Danseklubb på Dovre, før hun senere begynte å danse Hip Hop i Lesja-Dovre Danseteam og fant dansestilen for henne.

I Lesja-Dovre Danseteam underviste hun i Hip Hop og showdans for barn og unge siden 2013. I 2017 deltok hun som koreograf og danser med innslag på NRKs Sommertoget (Dombås). Ellers har hun deltatt på mange Hip op konkurranser, deltatt i battles og trent egen konkurransegruppe i Dombås.

I 2018 gikk Marie på Flow Dance Academy i Oslo hvor hun studerte urbane dansestiler, før hun fortsatte tre måneder i Paris våren 2019. Hovedstilen hennes er Hip Hop.

Målgruppe for kurset:
Barn i aldersgruppen 8 - 10 år som vil lære å danse kids hiphop