Kids hiphop for barn (4 - 6 år)



Kursarrangør: RAW Dance Studio
Sted: RAW Dancestudio AS
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Olav Tryggvassons gate 39, 7011 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Mandager kl 17:00 - 17:45
Varighet: 14 uker á 45 minutter
Pris: 2.660

Vi tilbyr dansekurs i hiphop for barn. Dette er klassen for de i aldersgruppen 4 - 6 år som ønsker å starte sin reise innen dans. Instruktør Marie Bye har selv danset siden hun var 2 år gammel.

Innhold:
I hennes barneklasser får elevene mulighet til å lære seg Hip Hop som dansestil, blandet med lek og kreativitet, som begge er viktige deler av hva som utgjør Hip Hop. Dette er en klasse med mye energi og danseglede. I dette kurset skal barna få øve på koordinasjon, rytme og bevegelse til musikk for å få kontroll på den danseglade kroppen sin.

Det vil bli litt lek, men hovedfokuset i klassen er hiphop basics til hiphopmusikk. Klassen bygger opp til neste nivå som de kan gå når de er gamle nok. De vil også lære en koreografi/dans som de ved avsluttende semester skal vise på en avslutningsforestilling.

Instruktør: Marie Olsen-Bye

Med foreldre som så stor glede i dans og en storebror som startet tidlig, falt det naturlig for Marie å også begynne med dans. Først ut var Toftemoswingen Danseklubb på Dovre, før hun senere begynte å danse hiphop i Lesja-Dovre Danseteam og fant dansestilen for henne. I Lesja-Dovre Danseteam underviste hun i hiphop og showdans for barn og unge siden 2013.

I 2017 deltok hun som koreograf og danser med innslag på NRKs Sommertoget (Dombås). Ellers har hun deltatt på mange hiphop konkurranser, deltatt i battles og trent egen konkurransegruppe i Dombås. I 2018 gikk Marie på Flow Dance Academy i Oslo hvor hun studerte urbane dansestiler, før hun fortsatte tre måneder i Paris våren 2019. Hovedstilen hennes er hiphop.

Målgruppe for kurset:
Barn i aldersgruppen 4 - 6 år som vil lære å danse hiphop