Hip hop for ungdom 8 trinn +



Kursarrangør: Danseriet
Sted: Rosenborg skole
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Stadsing Dahls gate 1, 7015 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Torsdager kl 19:45 - 20:45
Varighet: 11 uker
Pris: 1.200

Vi tilbyr dansekurs i hip hop for ungdom. Lær å danse til kul og fengende musikk. Vi bruker både moderne så vel som tradisjonell hip hop musikk som barn og ungdom kjenner. Lær kule koreografier og spennende «moves». Treningene er tilpasset gruppe og alderstrinn.

Innhold:
På nivå 1 så blir det gitt en innføring i danseformen basert på grunnleggende elementer. Undervisningen tilpasses alderstrinn og i forhold til instruktør og gruppesammensetning. På nivå 2 bygger vi videre på dansen og innfører flere spennende «moves», teknikker og variasjoner slik som Locking, Popping osv. Her vil det også være individuelle tilpasninger til gruppa i forhold til instruktør og gruppesammensetning.

Vi har med oss mange flinke instruktører med erfaring fra hip hop streetdance med mere og som har ekte interesse for dans og for å arbeide med barn og ungdom. Semesteravgift og medlemsavgift må begge være innbetalt for å kunne delta på dansetrening. Minstekravet til alder er tilfredsstilt om barnet / ungdommen fyller år innenfor semesteret.

Målgruppe for kurset:
Ungdom i aldersgruppen 8 trinn + som ønsker dansekurs i hip hop. Minstekravet til alder er tilfredsstilt om barnet / ungdommen fyller år innenfor semesteret.

Kursmateriell:
Det er ikke noe krav til bekledning annet enn ledig tøy, og sokker / innesko som ikke sklir. Drikkeflaske er også lurt å ta med.