Hestemassasje for husbruk - NettkursSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 3 dager
Pris: 1.997

hestemassasje for husbruk som nettkurs. Gi hesten din den regelmessige oppfølgingen den trenger! Bare DU kjenner hesten din godt - bli kjent med kroppen dens også slik at du kan oppdage ting på et tidlig tidspunkt! Hesten din kommer til å elske massasje!

Kursinnhold:
• kunnskap om massasjens effekter fysisk og mentalt
• hvordan massasje påvirker musklene
• hva massasje vil ha å si for hestens ytelse
• hvordan massasje kan forebygge skader og sykdommer


Når du bestemmer deg for å bli bedre kjent med DIN hest sin kropp - vil dere bli kjent på en helt ny måte! Det å kunne følge opp enkelte kroppspartier selv, kunne veilede behandleren din til hvor du kjenner at hesten din reagerer - eller det å kunne spotte ting som er i ferd med å dukke opp tidlig - hvem ønsker ikke å kunne gjøre det?

Det å lære deg massasje betyr ikke at du trenger å stå i en time og massere hver dag. Men det å lære seg å gli igjennom hver krinkel og krok på hesten din, vil gjøre DEG i stand til å kontakte terapeut eller veterinær raskere, enn om problemet får eskalere. Når du vet hva som er vanlig for din hest, blir du raskere i stand til å vite om noe er galt.

Ikke minst - hesten din vil elske deg enda mer! Kurset er for hesteeiere som vil lære seg å massere egen hest. Ønsker du å bli massør, må du gå et eget studie. Du vil få et muskelbilde for hest som nedlastbart materiale, tilhørende kompendie og videoundervisning på ett og ett massasjegrep som senere settes sammen til en full kroppsmassasje, delt opp i kroppspartier. Vi gjennomgår massasjens effekter, indikasjoner og kontraindikasjoner og hestens alminnelige helsetilstand.