Helseservicefag vg2 - nettundervisning



Kursarrangør: K2 utdanning
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Torsdager kl 10:00 - 14:00
Varighet: 1 semester (1 dag pr uke)
Pris: 26400
Neste kurs: 22.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i helseservicefag vg2 som nettundervisning. Helseservicefag vg2 er for deg som har vg1 helse og oppvekstfag fra tidligere, og som ønsker å gå videre mot autorisasjon som tannhelsesekretær, helsesekretær eller apotektekniker.

Kursinnhold:
• Helse og sykdom
• Kommunikasjon og samhandling
• Yrkesliv i helseservicefag

Gjennomføring:
Kurset gjennomføres som nettundervisning 1 dag i uken over 1 semester. I tillegg får du tilgang til nettbaserte verktøy som støtte til undervisningen. Ved bruk av nettundervisning kan du følge undervisningen uavhengig av hvor du er fra din egen pc.

Undervisning på nett gir muligheter for:
• Forelesninger live
• Interaktiv undervisning der du ser og kommuniserer med medstudenter og foreleser
• Forelesninger i opptak

Digital læringsportal og Office 365:
I tillegg til undervisningen får du tilgang til K2s digitale læringsportal. Med Office 365 online får du student-e-post, Office pakken på nett, tilgang til samhandlingsverktøyet Teams og lagringsplass.

Støtteordning:
Er du organisert i en fagforening, kan du i de fleste fagforeningene søke støtte til utdanning. Dersom du er organisert bør du sjekke med din fagforening om muligheter for støtte, frister og hvordan du søker.

Lånekassen:
Utdanningen er godkjent i lånekassen. Du søker direkte via lanekassen.no

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for deg som har helse og oppvekst vg1, eller ønsker å ta denne på realkompetansevurdering, og som ønsker å gå videre mot en autorisasjon.

Forkunnskaper:
• Du må ha fullført grunnskole eller tilsvarende opplæring
• Minoritetsspråklige bør ha minimum B1-nivå i norsk muntlig og skriftlig

Kursmateriell:
Krav til utstyr: Som deltaker hos K2 må du ha tilgang til pc i undervisningen og eksamen. I tillegg trenger du PC-versjonen av Office eller tilsvarende programmer. Online-versjonen som du får tilgang til som deltaker hos K2, kan ikke benyttes på eksamen da denne krever nettilgang.

Eksamen / sertifisering:
Som privatist må du ta eksamen i alle fag, samt tverrfaglig eksamen hvis du ikke har noe av dette fra før. Eksamen arrangeres 2 ganger pr år og oppmeldingsfristene er normalt 15. september og 1.februar. Plattform for oppmelding til eksamen kan variere fra fylke til fylke. Husk at betaling av eksamensavgiften skjer ved oppmelding.

Vis flere tilsvarende kurs: