Klassisk massasje del 1



Sted: Rogaland, Haugesund
Rogaland
Kursadresse: Kvalamarka 5, 5514 Haugesund (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 - 17:00
Varighet: 4 dager
Pris: 5.950 pr del
Neste kurs: 12.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr massasjekurs i klassisk massasje del 1 av 2 deler. Dette er kurs i klassisk massasje, bygger på den tradisjonelle “svenske massasjen” og er en dyp manipulering av kroppens bløte vev som muskler, bindevev og fascier.

Innhold:
Klassisk massasje kan gis som både forebyggende og terapeutisk behandling for å normalisere og forbedre funksjoner i stive og støle muskler. Massasje virker avstressende og avslappende, idet blant annet hormoner som oxytocin frigjøres som igjen er medvirkende til å dempe angst. En god massasje gir alminnelig avspenning, forbedrer immunsystemet, senker blodtrykket og øker næringsopptaket, minsker produksjonen av stresshormoner, er medisinreduserende og øker generell livsglede.

På kurset undervises også i bindevevemassasje som er utviklet fra klassisk massasje. Bindevevemassasje er en metode som innebærer tøyning med varierende teknikker og strøk av bindevevet i huden som igjen påvirker de autonome nervetrådene i hudområdene fortrinnsvis på bekken, rygg og bolen. Refleksmekanismene refereres til ”den cutivicerale refleks”. På kurset lærer du å gi massasje med olje, det blir undervist i klassiske grunnleggende massasje- former og arbeidsteknikker som brukes ved oljemassasje.

Det undervises i massasjegrep, massasjeteknikker, og utstrekningsteknikker. Du vil lære å gi en avslappende kroppsmassasje helt fra tåspissene til hårrøttene, inkludert ansikts massasje. Samlet vil du etter kurset, kunne gi hele kroppen, inklusiv armer, ben, ansikt, hender og føtter en helt spesiell fornemmelse av dyp avslapning. Kurset er et basiskurs i utdanningen til Naturmedisinsk Muskelterapeut. Kan med fordel kombineres med nesten enhver terapiform.

Faglærer:
Faglærer er Kärstin Trygg og Lillian Steinsvik. Aromaterapeut og Naturmedisinsk Muskelterapeut fra Sirius

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker massasjekurs i klassisk massasje del 1

Nivå:
• Klassisk massasje del 1

Annet:
• Påmeldingen er bindende og gjelder for del 1 og del 2

Eksamen / sertifisering:
Ved bestått, gis diplom og kursbevis. Max 10% fravær