Helsefremmende arbeidsplasser - bedriftsinterntKursarrangør: Life Improvement AS
Sted: Vi kommer til din bedrift i Akershus
          Akershus
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr foredrag om helsefremmende arbeidsplasser for bedrifter. Det du har fokus på blir det mer av! Vi har i mange år fokusert på hvordan vi skal redusere og unngå sykefravær, med det resultat at fraværet har vært stabilt høyt. Forskning tyder på at vi må mye tidligere inn.

Innhold:
Helsefremmende arbeidsplasser legger til rette for å fremme de faktorene som øker medarbeidernes opplevelse av god helse, glede og mestring. I utgangspunktet er vi ganske like - vi ønsker å bli sett, vi ønsker å kunne gjennomføre det vi vil og vi ønsker å oppleve en mening i det vi gjør. Hvordan vi får tilfredsstilt disse behovene er ulikt fra person til person. Dette gjør helse til noe sammensatt og individuelt. Helsefremmende arbeidsplasser setter fokus på helheten, for å skape robuste arbeidsmiljøer som virker som hjelper oss og gjør oss effektive selv når når livet setter oss på prøve.

Våre forelesere:
Foreleserne våre har høy kompetanse på helsefremmende arbeid, forebygging og medarbeiderskap. De vil med relevante eksempler og faglig dyktighet formidle fordelene av å satse på medarbeiderne som faktisk er på jobb. Det er jo tross alt flest av dem!

Målgruppe for kurset

Bedrifter

Vis flere tilsvarende kurs: