Bachatakurs i Stavanger

Bachata for nybegynnere nivå 1 (helg)

Vi tilbyr dansekurs i bachata for nybegynnere på nivå 1 som helgekurs. Dette er en flott mulighet til å lære deg grunnelementene i bachata på bare én ettermiddag. Her kan alle delta uansett om du aldri har danset før.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 590 kr

Bachata for nybegynnere nivå 2 (helg)

Vi tilbyr dansekurs i bachata for nybegynnere på nivå 2 som helgekurs. Bli med på en morsom ettermiddag der du kan lære deg mer Bachata. Dette kurset er for deg som allerede kan de vanligste grunnelementene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 590 kr

Privatundervisning i salsa og andre latinske danser

Vi tilbyr privatundervisning i salsa og andre latinske danser. Lær å danse med egen privat instruktør. Introduksjonskurs for nybegynnere - privatundervisning - bryllupsdans og showdans.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger Avtales kr

Bachata 1 og 2

Her får du muligheten til å lære deg denne vakre romantiske pardansen fra den Dominikanske republikk. Kurset er for nybegynnere i Bachata.Kurset starter med figurer på Bachata 1 nivå de 4 første timene og så blir det Bachata 2 nivå de fire siste timene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 kvelder 800 kr

Bachata Advanced

Her får du muligheten til å videreutvikle deg i denne vakre romantiske pardansen fra den Dominikanskje republikk. Kurset er for deg som er på Intermediate til advanced nivå i Bachata.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 dager 450 kr