«Helaften med mat og sjokoladeaktivitet»



Kursarrangør: Pralin Chocolatier
Sted: Hotel Sverre, Sandes sentrum
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Storgaten 45, 4306 Sandnes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 945

En helaften med rikelig tapas og sjokoladeaktiviteter på 4 timer+. Sosialt, smakfullt og lærerikt.

OPPDATERING JULI 2021:
Vi får mange henvendelser om kurs og snoplaging nå i sommer. Dette har vi ikke mulighet til å gjennomføre pga. oppussing av nye kurslokaler og korona tiltak.
Når kurslokalet står klart vil vi annonsere på alt av sosialemedier, så husk å følg oss på Instagram og Facebook!

Innhold
Etter god mat og drikke starter vi med en gjennomgang av sjokoladens historie før dere lager konfekten selv. Her lager dere 3 typer konfekt og egen skål av sjokolade. Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.

I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor dere kan dyppe friske frukter.

Helaften arrangeres på Hotell Sverre i Sandnes eller i deres lokale hvis kjøkken er tilgjengelig.

Vis flere tilsvarende kurs: