Heilpraktikerutdannelse over 2 1/2 år - nettkursKursarrangør: Norsk Heilpraktikerskole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 semestre
Pris: Ta kontakt

Bli Heilpraktiker- Naturmedisinsk utdannelse over 2 1/2 år. Modulbasert utdannelse med avsluttende Heilpraktikereksamen. Utdannelsen er godkjent for medleskap i NLH - Norges Landsforbund av Homøopraktikere. OPPSTART AV NYTT KULL I AUGUST 2020

Innhold:
Som student på heilpraktikerutdannelsen blir du utdannet i de grunnleggende og avgjørende elementer i en naturmedisinsk forståelse av sykdom og sunnhet. Studiet er et deltids studie med undervisning på helg og kveldstid og kan kombineres med en hel- eller del- tidsjobb. Undervisningens teoretiske del foregår som webinar / nettkurs. For den praktiske delen foregår undervisningen i Oslo. Avsluttende heilpraktikereksamen avlegges i Danmark hos den danske heilpraktikerskolen i Silkeborg.

Utdannelsen består av 5 - 1/2 års kursmoduler på totalt 670 undervisningstimer. I tillegg kommer anatomi og fysiologi med spesial patologi for naturterapeuter og VEKS- fag som ikke inngår i modulene. Etter å ha fullført de 5 modulene + tilleggsfagene er du kvalifisert til å gå opp til avsluttende heilpraktikereksamen. 3 fullførte moduler kvalifiserer for den naturmedisinske delen for medlemskap i NLH - Norges Landsforbund av Homøopraktikere.

De 5 kursmodulene på heilpraktikerutdannelsen er:
1) Heilpraktikkens kjerneområder
2) Bioregulasjonsmedisin (Homotoxikologi) med integrert patologi
3) Auriculoterapi og fysiske terapier
4) Kosthold og ernæring
5) Eksamensforberedelse og HP eksamen

Er du allerede terapeut / behandler? Vi har og tilbud til deg som ikke ønsker å ta hele utdannelsen. Ta enkeltmoduler eller enkeltfag / kurs. Oppdater dine kunnskaper og få ny kompetanse av Nordens ledende forelesere og behandlere innenfor sine felt. Kursbevis fra skolen etter hver fullførte modul.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kurskompendium

Eksamen / sertifisering:
Eksamensbevis etter hver fullførte kursmodul. Heilpraktikerskolens diplom etter bestått heilpraktikereksamen.