Healingmassasje - 3 dagers kursKursarrangør: Axelsons Body Work School
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Akersgata 28, 0158 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - 16:00
Varighet: 3 dager
Pris: 4.850

Vi tilbyr kurs i healingmassasje med lærer Hans Axelson. Healingmassasje er en kombinasjon av muskelmassasje og myk healing, som er dypt avslappende og skaper ro og balanse i både kropp og sjel.

Innhold:
Hans Axelson, grunnlegger av Axelsons, har i mer enn 20 år, ofte kombinert sine behandlinger i klassisk massasje med healing, først og fremst ved rygg- og nakkebehandlinger men også ved behandling av ansikt, skuldre og mage. Jeg benytter meg av Healingmassasje for å oppnå større dyp i massasjen og for å aktivere kroppens energier, forteller Hans Axelson og legger til at nettopp kombinasjonen av healing og massasje, løser opp både muskulære og emosjonelle spenninger.

Healingmassasjen gjenoppretter balansen i kroppens energiflyt og kroppen frigjøres fra stress og får tilbake sin energi. Det fører til et forbedret immunforsvar og styrker kroppens evne til selvleging samtidig som klienten kan oppleve en forløsende effekt emosjonelt.


Hvordan gjøres dette:
En behandling i Healingmassasje starter med at man benytter utvalgte, rolige massasjegrep først og fremst på musklene. Deretter går behandlingen over i rolig healing på de muskler som er mest spente og man blir i posisjonen i 5 - 15 minutter. I denne posisjonen opplever terapeuten dype pulsasjoner og følger disse med sine hender, uten noen form for bevegelse og klienten vil komme inn i en dyp avslapping. Selv personer som normalt har vanskelig for å slappe av, kan oppleve dyp avslapping meget raskt og selv korte behandlinger på 15-20 minutter kan gi gode resultater.

Hva kan man behandle med Healingmassasje:
Healingmassasje fungerer meget bra ved stress, muskelspenninger og muskelsmerter, nakke- og ryggproblemer, stiv brystkasse og pusteproblemer.

Hvem har behov for Healingmassasje:
Healingmassasje passer utmerket som behandlingsmetode ved nakke- og ryggproblemer, for stressede personer som trenger ro i kropp og tanker og for de som føler seg ille til mote eller gjennomgår personlige kriser. Healingmassasjen gir en umiddelbar effekt og en skjønn følelse av velvære. Takket være muligheten for korte behandlingstider kan en terapeut ha tid til å behandle flere klienter.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker kurs i healingmassasje

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell

Kursavgiften Inkluderer kursmateriell

Eksamen / sertifisering

Kursbevis mottas etter fullført og godkjent kurs