Fjernhealing av mennesker og dyr



Kursarrangør: Sissel Grana
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Tirsdager kl 20:00 - 21:00
Varighet: 1 time
Pris: 277 pr mnd.

Vi tilbyr fjernhealing av mennesker og dyr. Når jeg gir healing jobber jeg med sterke og positive krefter. De vet hva du trenger hjelp til. En person som bestiller healing, kan tenke at han eller hun vil ha hjelp med et vondt kne. Men kanskje er det noe dypere som trenger healing aller mest.

Kursbeskrivelse:
Kanskje strever han elle hun med relasjoner som gir stress, slitenhet og søvnløshet. Kanskje er det ikke kneet som er hovedproblemet. Kanskje kneet er feilbelastet over tid fordi det sitter spenninger et annet sted i kroppen, for eksempel i hoften eller bekkenet. Da vil det ikke gi varige endringer å kun fokusere healingenergien på kneet. Jeg har en sterk tillitt til den gode kraften, de gode energiene jeg samarbeider med når jeg gir healing.Kraften bvet hva den enkelte trenger, og sender energiene dit.

Innhold:
En kveld i måneden sender jeg healing til mennesker og dyr. Dere får healing der dere er. Det er ikke noe oppmøtested fysisk / på nett / telefon, og jeg sender ikke lenger healingkvelden på Facebook. Prisen er lav slik at du kan være med så lenge du ønsker. Du kan være med på healingkveldene i mer enn et halvt år for prisen av en privattime.

Healing kan bidra til bedre helse og livskvalitet både på det fysiske, emosjonelle og åndelige plan. Healing betyr å gjøre hel. Du bestemmer selv om du vil sitte, ligge eller være i aktivitet under healingen. Har du meldt på et dyr, trenger du ikke være sammen med dyret under healingen. Jeg trenger ikke bilder av den som skal ha healing, og jeg trenger ikke å få vite hvorfor det er behov for healing.

Hva skal jeg gjøre under healingen?
Du kan gjøre akkurat det du vil. Noen synes det er fint å ha en time i ro, de sitter eller ligger. Noen er i aktivitet og noen er på jobb. Healingenergiene når deg uansett.

Healer: Sissel Grana

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker fjernhealing. Du kan melde på deg selv, dine dyr og dine mindreårige barn. Hvis du melder på en person over 18 år, må du ha fått tillatelse fra personen først. Melder du på andres dyr eller barn må du ha fått tillatelse fra foreldrene eller dyrets eier først.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
En spesiell ro - Hesten min og meg er ofte med på Sissel´s felleshealing. Det gir en helt spesiell ro og mulighet for kroppen til slippe spenninger og ubehag.
- Eli Marie Jensen

Jeg anbefaler Sissel og alle hennes tilbud på det varmeste.
- Ragna Søberg

En ny verden - Jeg vil takke Sissel for at hun har åpnet en helt ny verden for meg. Jeg trodde aldri jeg kunne klare å kommunisere med dyr, men der tok jeg feil.
- Anne Karin Bjørke

Vis flere tilsvarende kurs: