Healing - Helbrede og fjernhealingKursarrangør: Global Atlantic
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 30 minutter
Pris: 400

Vi tilbyr helbrede og fjernhealing. Healing er en helhetlig og tradisjonell behandlingsform som har vært praktisert i alle kjente kulturer siden forhistorisk tid. Ordet er Engelsk og betyr å gjøre hel, hele, helbrede, og du trenger ikke være syk for å ha nytte av healingen.

Innhold:
Healing kan hjelpe deg med avspenning, mer energi, et mer harmonisk indre liv og bedre kontakt med dine følelser. Fjernhealing er en healing uten fysisk kontakt imellom healeren og den som blir behandlet. Energi behøver ingen fysisk kontakt, energi kan gå igjennom alt, og kan derfor dirigeres dit det er bruk for det ergo pasienten. Fjernhealing hjelper på samme måter som fysisk healing.

En fjernhealing foregår altså slik:
Det er viktig at du finner den healeren som du føler er rett for deg og deretter avtal tid med personen som du ønsker fjernhealing av. En fjernhealing varer normalt 20 - 30 min. 5 min før den avtalte tiden anbefales det at man gjør seg klar til å motta healingen, det vil si at man legger seg ned eller setter seg i en stol hvor man kan sitte helt avslappet.

Det er også viktig at omgivelsene er rolige så slå av tv, radio osv. Lukk øynene og føl at du åpner opp ditt sinn så ta imot healingen, gled deg! Det anbefales at du slapper av i 5 til 15 min etterpå og drikk et stort glass vann. Noen merker prikking, varme, kulde og noen ser farger eller får opp tanker. Andre merker ingenting og dette er også helt normalt, men en ting er sikkert det virker alltid!

Bestilling av fjernhealing:
• Man må være over 18 år for å bestille

Våre fjernhealere: Jeanne, Lenina og Sabrina

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker helbrede og fjernhealing

Vis flere tilsvarende kurs: