Halvårskurs i klatringKursarrangør: Nord Norsk Klatreskole
Sted: Lofoten
          Nordland, Vågan / Svolvær
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 4 måneder
Pris: 55.000

Nord Norsk Klatreskole utdanning innen alpint friluftsliv. Kurset har som målsetting å gi deltagerne en god innføring i alle former for alpint friluftsliv. I stedet for en lærer/klasse situasjon, vil vi tilby nøye oppfølging av hver enkelt.

Dette er det komplette kurset for alpint friluftsliv. Kurset har som målsetting å gi deltagerne en god innføring i alle former for alpint friluftsliv. Vi har nøye oppfølging av hver enkelt deltager. Kurset er for deg som vil satse på alpint friluftsliv som yrke, eller vil ha en lengre seriøs fjell-opplæring. Dette vil være en solid plattform for deg som tenker på f.eks. Nortind.
Eller kanskje du bare vil være på tur i noen måneder?

Kursene vil ta for seg de fleste elementene innenfor:
Klatring: Fjell-, sports-, teknisk-, vinter og isklatring, samt kameratredning.Ski: Skibestigning og offpist, skredkurs og skiferd på bre. Førstehjelp er en naturlig del av kurset.

Målgruppe for kurset

Kurset er for deg som vil satse på alpint friluftsliv som yrke, eller vil ha en lengre seriøs fjell opplæring. Det vil være solid plattform for deg som tenker på f.eks. en UIAGM utdannelse. Eller kanskje vil du bare være på tur i noen måneder. Kurset har som mål å bedre hver enkelts egenferdighet, derfor er det også uker hvor man har egentrening/praksis.

OPPTAKSKRAV
Du må være 20 år. I tillegg må du ha en del erfaring fra friluftsliv, litt klatring og skikjøring. I og med at vi bare tar inn 8 elever, vil vi legge vekt på og tilpasse disse slik at vi får et noenlunde like kunnskapsnivå i utgangspunktet.

Kursmateriell

Bosted, alle transporter og kurs er da inkludert. Deltagerne vil få mulighet til å søke en måneds praksis på Klatreskolen i Lofoten umiddelbart etter kurset.

Vis flere tilsvarende kurs:

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.