Generelle HMS kurs i Oslo

Den nye arbeidsmiljøloven har satt nytt fokus på kursing innen Helse, miljø og sikkerhet. Her finner du generelle HMS-kurs for alle typer bedrifter og organisasjoner over hele landet. Disse tar for seg for eksempel; HMS-regelverk, internkontroll, miljø og kvalitetsstandarder på arbeidsplassen. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å lete.

Obligatorisk HMS for Ledere

Vi tilbyr Obligatorisk HMS kurs for Ledere. Kurset fokuserer på lederens ansvar og muligheter knyttet til HMS. Kurset passer for ledere på alle nivåer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Barcode Oslo, Barcode 24.04.2024 (+2) 1 dag24.04.2024 (+2) 3800 kr

HSE Basic Course - English

The HSE course provides the participants with a general understanding of how Norwegian Health and Safety regulations are expected to be implemented in all work environments, according to the laws.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 25.06.2024 (+3) 3 dager25.06.2024 (+3) 9.900 kr

Lekeplasskontroll A2

Vi tilbyr kurs i lekeplasskontroll modul A2. Barn skal få utvikle seg, mestre nye situasjoner og lære. Barn skal få leke. Det skjer ikke uten et skrubbsår eller noen blåmerker iblant, sånt hører med. Men mer alvorlige ulykker bør vi ikke tolerere!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 2.900 kr

Lekeplasskontroll modul D1

Vi tilbyr kurs i lekeplasskontroll modul D1. Barn skal få utvikle seg, mestre nye situasjoner og lære. Barn skal få leke. Det skjer ikke uten et skrubbsår eller noen blåmerker iblant, sånt hører med. Men mer alvorlige ulykker bør vi ikke tolerere!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 3 dager 6.500 kr

HMS i landbruket - internettkurs via Teams

HMS i landbruket er kurs i HMS for leiar og andre i landbruksnæringa. Kurset er ein kombinasjon av undervisning med kurshaldar og e-læring med avsluttande ettertest. Kurset blir halde av HMS-rådgivar frå Norsk Landbruksrådgiving.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10 timer fra 2.000 kr

Trygt landbruk - internettkurs via Teams

Trygt landbruk er eit oppfriskingskurs i HMS for landbruksnæringa og er tilbydd som e-læring. Kurset er eigna for dei som allereie kan dokumentere kravet til HMS-opplæring i Arbeidsmiljølova §3-5. Kurset er berekna til 6 timar, har valfri ettertest og du får kursbevis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 800 kr

Ugras og ugrasbekjemping - internettkurs

NLR Vest sitt nettkurs om utvalde ugras og bekjemping av desse. Høymole, hundekjeks, lyssiv, krypsoleie, vassarve og linbendel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 40 minutter 350 kr

HMS-kurs for daglig leder

Obligatorisk opplæring for ledere iht. Arbeidsmiljøloven §3-5. Nett kurset gir et godt grunnlag for ledere til å utføre systematisk-HMS på en tilfredsstillende måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 899 kr

Kurs i bruk av Åndedrettsvern

Verneutstyr kan bestå av en enhet med flere funksjoner. Det kan også bestå av flere separate enheter som brukes sammen eller samtidig og som beskytter mot ulike fareforhold. Alt som en viktig del av en trygg arbeidsdag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 199 kr

Modul 1.1 HMS grunnopplæring i sikker bruk av arbiedsutstyr

Hensikten med opplæringen er å gi brukere av arbeidsutstyr nevnt i § 10-1 i “Forskrift om utførelse av arbeid”, en god generell HMS grunnopplæring i sikker bruk, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 790 kr

Verneombud/arbeidsleder/AMU nettkurs

Vi tilbyr HMS kurs for arbeidsgiver og grunnkurs i arbeidsmiljø for verneombud, arbeidsmiljøutvalg og arbeidsledere. Alle nyvalte verneombod, arbeidsledere og medlemmer av arbeidsmiljøutval bør gjennomføre grunnopplæring i arbeidsmiljø umiddelbart etter tiltreding.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 dager 7500 kr
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 40 timer 7900 kr

Oppfølging av ansatte i hjemmekontor, karanteneslitasje - webinar

Vi tilbyr webinar om oppfølging av ansatte i hjemmekontor, karanteneslitasje. Formålet med kuret er å gi deltakerne en lavterskel verktøykasse for bruk i en krevende og spesiell situasjon. Webinaret gjennomføres med toveis lyd-/ bildekommunikasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 1.500 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>