HMS-kurs for verneombud i Bergen

Alle bedrifter med over 10 ansatte skal ha verneombud. Her finner du en oversikt over verneombudskurs over hele landet. Områder man lærer om på slike kurs inkluderer; Arbeidsmiljøloven, HMS, internkontrollforskrifter, sykefraværsarbeid, ulykkesforebyggende arbeid osv. Mange kurstilbydere skreddesyr opplæring for din bedrift. Ta kontakt med oss hvis trenger hjelp med å sette deg i kontakt med noe som passer for deg.

Arbeidsmiljøkongressen 2024

Arrangeres for 50. gang Arbeidsmiljøkongressen har røtter tilbake til 40-tallet og blir i år arrangert fysisk for 50. gang. Kongressen er en viktig møteplass for alle som er opptatt av helse, miljø og sikkerhet og arrangeres av Arbeidsmiljøsenteret

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 22.10.2024 2 dager22.10.2024 fra 9.900 kr

Grunnkurs i arbeidsmiljø - 40 timer

Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø. Kurset oppfyller arbeidsmiljølovens krav til opplæring av verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU), men andre kan også ha god nytte av opplæringen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 27.05.2024 (+2) 27.05.2024 (+2) fra 10.700 kr

Hovedverneombudets rolle og oppgave

Vi tilbyr kurs i hovedverneombudets rolle og oppgave. Kurset har som mål å utvikle hovedverneombudet (HVO) til å bli en ressurs og samarbeidspartner for alle i virksomheten inne helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 03.06.2024 3 dager03.06.2024 fra 9.500 kr

HVO's rolle og oppgaver i petroleumsindustrien

Arbeidsmiljøsenteret tilbyr et nytt kurs skreddersydd for hovedverneombud i petroleumssektoren. Kursets målgruppe er hovedverneombud i petroleumsindustrien som representerer administrativt og operativt ansatte på land eller offshore, i operatør- eller leverandørselskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 16.09.2024 5 dager16.09.2024 fra 18.000 kr

Nettverksgrupper for hovedverneombud

Målet med nettverksgruppene er å lære av hverandres erfaringer for å bli tryggere i rollen som hovedverneombud. Samlingene bruker gruppens egne ressurser, noen ganger med innspill fra eksterne bidragsytere, og alltid med kyndig veiledning fra en av Arbeidsmiljøsenterets konsulenter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 03.06.2024 1 dag03.06.2024 fra 2.200 kr

Grunnkurs i arbeidsmiljø for verneombud (1 dag)

Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø for verneombud. Det gis grunnleggende innføring i de viktigste temaer innenfor HMS-arbeid, slik at man etter endt kurs kan delta aktivt og godt i HMS-arbeidet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 16.04.2024 (+6) 1 dag16.04.2024 (+6) 6.900 kr

HMS-kurs for verneombud, ledere og AMU (40 timer)

Vi tilbyr 40 timers HMS-kurs for verneombud, ledere og AMU. Kurset dekker Arbeidsmiljølovens temakrav om opplæring av verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 16.04.2024 (+6) 3 dager16.04.2024 (+6) 11000 kr

HSE Basic Course - English

The HSE course provides the participants with a general understanding of how Norwegian Health and Safety regulations are expected to be implemented in all work environments, according to the laws.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 16.04.2024 (+6) 3 dager16.04.2024 (+6) 9.900 kr

Oppfriskning i HMS og Arbeidsmiljø for verneombud, ledere og AMU

Vi tilbyr oppfriskningskurs i HMS og Arbeidsmiljø for verneombud, ledere og AMU. Kurset passer for de som tidligere har gjennomført HMS-opplæring og som ønsker en oppfriskning / oppdatering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 16.04.2024 (+6) 1 dag16.04.2024 (+6) 6.900 kr

40 timers HMS-kurs for verneombud

Vi tilbyr 40 timers HMS-kurs for verneombud. Målsettingen med kurset er at kursdeltaker skal ha gjennomført opplæring som tilfredsstiller kravene til opplæring av verneombud, hovedverneombud og medlemmer av AMU.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager 10.900 kr

HMS-kurs for verneombud (2 dager)

Vi tilbyr HMS-kurs for verneombud. Kurset går over 2 dager og gir en god innføring i systematisk HMS-arbeid, og er ment for virksomheter og bransjer hvor partene har avtalt kortere opplæringstid enn 40 timer. Kurset er særlig egnet for virksomheter med lav risiko.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 6.700 kr

Oppdateringskurs for verneombud

Det skjer stadige endringer i arbeidsmiljøloven. Nye regler og bestemmelser rulles ut fortløpende. Oppfriskningskurset er et tilbud til deg som har tatt grunnkurset for en stund siden og som føler behov for en oppdatering av de siste endringene i arbeidsmiljøloven.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 3.690 kr

Lovpålagt grunnopplæring i arbeidsmiljø

Hvert halvår arrangerer Arsana kurs for verneombud og AMU-medlemmer. Systematisk HMS arbeid, AKAN, innføring i Arbeidsmiljøloven, omstilling og endring, ergonomi, sykefravær og psykososialt arbeidmiljø er noen av emnene på timeplanen vår.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 40 timer 7.900 kr

HMS Verneombud

Vi tilbyr HMS-kurs for verneombud. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 dager 10.200 kr

Arbeidsmiljøutdanning (40 timer)

Vi tilbyr arbeidsmiljøutdanning (40 timer). Grunnopplæring i arbeidsmiljø er et kurs som skal engasjere og sette i gang prosesser hos kursdeltaker. Opplæringen skjer i klasserom med mange praktiske eksempler og med gode muligheter for diskusjon rundt din rolle i HMS arbeidet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 5 dager (40 timer) 7.350 kr

Grunnkurs i arbeidsmiljø (verneombud AMU)

Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø (verneombud AMU). Obligatorisk grunnopplæring i HMS og arbeidsmiljø over 2 dager, med mulighet for påbygging med e-læring ved krav om 40-timers kurs. Kurset inkluderer HMS-regelverk, forskrifter og Arbeidsmiljøloven.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager + e-læring 7.790 kr

Introduction to HSE

Stamina arranges courses for a company’s Working Environment Committee members and safety representatives with a basis in one of the Working Environment Act’s requirements, which states that training in the basic principles of systematic HSE work must be completed.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager + e-learning 7.790 kr

Ergonomi for kirkegårds og parkansatte

Formålet er å øke bevisstheten rundt ergonomi og kroppsbruk i det daglige arbeidet. Deltakerne skal få bedre forutsetninger for å finne gode arbeidsmåter, få praktiske tips om hvordan man jobber smartere, og å øke bevissthet om at en har en god sak når deltakerne tar hensyn til egen helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag

Hovedvernombud - roller og oppgaver

På dette kurset klarlegges rammer for verneombudsrollen i lovverk, organisering og samspill med ledelse, ansatte og tillitsvalgte. Forholdet til kolleger og ansatte - og i denne sammenhengen samhandlingen i et sterkt tillitsforhold - berøres også.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 2.300 kr

Hvordan få det enda bedre med hverandre på jobb

Formålet er å gjøre deltakerne bedre rustet til å ivareta seg selv og kollegaer i en travel hverdag. Allerede på 1960-tallet var det kjent at det var en sammenheng mellom trivsel på arbeidsplassen og effektivitet og produktivitet. Derfor er det viktig at vi har fokus på arbeidsglede og trivsel!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 2.450 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>