Generelle HMS kurs i Rogaland

Den nye arbeidsmiljøloven har satt nytt fokus på kursing innen Helse, miljø og sikkerhet. Her finner du generelle HMS-kurs for alle typer bedrifter og organisasjoner over hele landet. Disse tar for seg for eksempel; HMS-regelverk, internkontroll, miljø og kvalitetsstandarder på arbeidsplassen. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å lete.

HMS-kurs for ledere

HMS-kurs for ledere tar for seg lover og regler som ligger til grunn for et forsvarlig arbeidsmiljø, og er basert på arbeidsgivers plikt til opplæring jfr. arbeidsmiljøloven §3-5.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 dag Fra 3.800 kr

Obligatorisk HMS for Ledere

Vi tilbyr Obligatorisk HMS kurs for Ledere. Kurset fokuserer på lederens ansvar og muligheter knyttet til HMS. Kurset passer for ledere på alle nivåer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 dag 3800 kr
Stavanger Stavanger 07.05.2024 (+1) 1 dag07.05.2024 (+1) 3800 kr

Granskningsledelse

Vi tilbyr kurs i granskningsledelse. Både Arbeidstilsynet og forsikringsbransjen krever nå flere interne granskninger av både ulykker og nesten ulykker. Det legges et større ansvar over på de ulike bedrifter at de selv skal gjennomføre interne granskninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tysvær Tysvær 2 dager 7.950 kr

HSE Basic Course - English

The HSE course provides the participants with a general understanding of how Norwegian Health and Safety regulations are expected to be implemented in all work environments, according to the laws.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 3 dager 9.900 kr
Sandnes Sandnes 3 dager 9.900 kr
Stavanger Stavanger 23.04.2024 (+7) 3 dager23.04.2024 (+7) 9.900 kr

HMS – koordinator

Vi tilbyr HMS– koordinator. Dette kurset gir deg en praktisk og teoretisk opplæring innen HMS. Etter fullført kurs vil du ha tilstrekkelige kunnskaper innen HMS til å kunne fungere som rådgiver, sakkyndig og koordinator

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 9 dager 21.500 kr

Lekeplasskontroll A1

Vi tilbyr kurs i lekeplasskontroll modul A1. Barn skal få utvikle seg, mestre nye situasjoner og lære. Barn skal få leke. Det skjer ikke uten et skrubbsår eller noen blåmerker iblant, sånt hører med. Men mer alvorlige ulykker bør vi ikke tolerere!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 3 timer 1.750 kr
Stavanger Stavanger 3 timer 1.750 kr

Lekeplasskontroll A2

Vi tilbyr kurs i lekeplasskontroll modul A2. Barn skal få utvikle seg, mestre nye situasjoner og lære. Barn skal få leke. Det skjer ikke uten et skrubbsår eller noen blåmerker iblant, sånt hører med. Men mer alvorlige ulykker bør vi ikke tolerere!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 dag 2.900 kr
Stavanger Stavanger 1 dag 2.900 kr

Lekeplasskontroll B1

Vi tilbyr kurs i lekeplasskontroll modul B1. Barn skal få utvikle seg, mestre nye situasjoner og lære. Barn skal få leke. Det skjer ikke uten et skrubbsår eller noen blåmerker iblant, sånt hører med. Men mer alvorlige ulykker bør vi ikke tolerere!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 2 dager 4.900 kr
Stavanger Stavanger 2 dager 4.900 kr

Lekeplasskontroll modul D1

Vi tilbyr kurs i lekeplasskontroll modul D1. Barn skal få utvikle seg, mestre nye situasjoner og lære. Barn skal få leke. Det skjer ikke uten et skrubbsår eller noen blåmerker iblant, sånt hører med. Men mer alvorlige ulykker bør vi ikke tolerere!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 3 dager 6.500 kr
Stavanger Stavanger 3 dager 6.500 kr

Undersøkelse og granskning av HMS hendelser

Vi tilbyr kurs i undersøkelse og granskning av HMS hendelser. Hovedformålet med granskinger og undersøkelser, er å gi kjennskap til prosesser og metoder som kan legges til grunn for å gjennomføre en god og uavhengig gransking eller undersøkelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 dager

Kurs i bruk av Åndedrettsvern

Verneutstyr kan bestå av en enhet med flere funksjoner. Det kan også bestå av flere separate enheter som brukes sammen eller samtidig og som beskytter mot ulike fareforhold. Alt som en viktig del av en trygg arbeidsdag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 199 kr

Modul 1.1 HMS grunnopplæring i sikker bruk av arbiedsutstyr

Hensikten med opplæringen er å gi brukere av arbeidsutstyr nevnt i § 10-1 i “Forskrift om utførelse av arbeid”, en god generell HMS grunnopplæring i sikker bruk, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 790 kr

HMS-kurs for daglig leder

Obligatorisk opplæring for ledere iht. Arbeidsmiljøloven §3-5. Nett kurset gir et godt grunnlag for ledere til å utføre systematisk-HMS på en tilfredsstillende måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 899 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>