Kurs i arbeidsmiljø og arbeidsmiljøloven i Oslo

Her finner du forskjellige HMS-kurs innen arbeidsmiljø og arbeidsmiljøloven, både generelle kurs og bransjespesifikke kurs. Du finner grunnopplæring i arbeidsmiljø, arbeidsmiljø for arbeidsgivere, risikovurdering av arbeidsmiljø og mye mer.

Belysning og ergonomi (V150)

Vi tilbyr kurs om belysning og ergonomi (V150). Du lærer hvordan du kan bidra til å etablere et optimalt ergonomisk arbeidsmiljø og gode belysningsforhold på arbeidsplasser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 dager 20200 kr
Oslo, Økern Oslo, Økern 23.09.2024 5 dager23.09.2024 20200 kr

HMS-ledelse og psykososialt arbeidsmiljø (V110)

Vi tilbyr kurs i HMS-ledelse og psykososialt arbeidsmiljø (V110). Vi lærer deg de viktige ledelsesprinsippene for et systematisk HMS-arbeid og hvordan du utvikler et helsefremmende arbeidsmiljø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 dager 20200 kr
Oslo, Økern Oslo, Økern 10.03.2025 5 dager10.03.2025 20200 kr

Inneklima og biologiske faktorer i arbeidsmiljøet (V140)

Vi tilbyr kurs i inneklima og biologiske faktorer i arbeidsmiljøet (V140). Du lærer hvordan du kan bidra til å etablere optimalt inneklimaforhold på arbeidsplasser og hvordan forebygge sykdom og skader som kan forårsakes av biologiske faktorer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 19.08.2024 (+1) 5 dager19.08.2024 (+1) 20200 kr

Ledelsessystemer for arbeidsmiljø og ytre miljø (V120)

Vi tilbyr kurs i ledelsessystemer for arbeidsmiljø og ytre miljø (V120). Du lærer hvordan du bør lede og gjennomføre innføring av ledelsessystemer for ytre miljø og eller arbeidsmiljø iht. de anerkjente internasjonale standardene ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 02.12.2024 5 dager02.12.2024 20200 kr

Støy og vibrasjoner (V160)

Vi tilbyr kurs i støy og vibrasjoner (V160). Kurset vil gjøre deg i stand til å bistå virksomheter med kartlegging og risikovurdering av støy og vibrasjoner i arbeidsmiljøet og foreslå tiltak og løsninger som fjerner eller reduserer støy- og vibrasjonseksponering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 22.04.2024 5 dager22.04.2024 20200 kr

Systematisk HMS-arbeid og bærekraftig utvikling (V090)

Vi tilbyr kurs i systematisk HMS-arbeid og bærekraftig utvikling (V090). Du lærer hvordan det systematisk HMS-arbeidet i alle typer virksomheter kan utføres på en målrettet og effektiv måte, slik at virksomheten forbedrer sine prestasjoner og sikrer en bærekraftig utvikling..

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 2 dager 19100 kr

Safety representative course - english

We offer safety representative course in english. The course provides the necessary knowledge that you need as a safety representative and within the HSE-requirements (Health, Safety and Environment).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 dager 10.900 kr

Verneombudskurs (2 dager)

Vi tilbyr kurs for verneombud over 2 dager. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 28.05.2024 (+5) 2 dager28.05.2024 (+5) 6.700 kr

Verneombudskurs (40 timer)

Vi tilbyr 40 timers verneombudskurs. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS opplæring. Kurset er myntet på virksomheter og bransjer hvor det kreves opplæringstid på 40 timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 28.05.2024 (+5) 4 dager28.05.2024 (+5) 9.900 kr

Ansattes ytringsfrihet og krav på respekt for privatlivets fred

Dette halvdagskurset tar for seg grensene for arbeidsgivers adgang til å bruke ansattes personopplysninger, herunder kontrollere og overvåke ansatte. Vi ser også på reglene om ytringsfrihet i arbeidsforholdet og oppbevaring av informasjon om arbeidstakere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 4 timer 4.995 kr

Arbeidsgivers prosessrisiko i oppsigelsessaker

Vi tilbyr kurs i Arbeidsgivers prosessrisiko i oppsigelsessaker. Få en grundig innsikt i bevisreglene. Deltakerne vil etter kurset ha en solid forståelse av de juridiske vurderingstemaene i oppsigelsessaker og være i stand til å vurdere prosessrisikoen for arbeidsgiveren.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 4 timer 4.995 kr

Arbeidstakers lojalitetsplikt under og etter ansettelsesforhold

Kurset «Arbeidstakers lojalitetsplikt under og etter ansettelsesforhold» gir en praktisk innføring i lojalitetsplikten i arbeidsforhold og den tilgrensende loven om vern av forretningshemmeligheter, samt bruk av konkurranseklausuler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 5 timer 5.995 kr

Arbeidstid

Vi holder kurs i arbeidstid. Gjeldende regler i henhold til arbeidsmiljøloven og relevante tariffavtaler. Reglene om arbeidstid er komplekse og trår man feil kan det koste virksomheten dyrt, både ved overtidskrav og bøter fra Arbeidstilsynet

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

HMS - kultur generelt og sikkerhetskultur spesielt

Vi tilbyr kurs i HMS - kultur generelt og sikkerhetskultur spesielt. Hvordan skape en stødig sikkerhetskultur på en arbeidsplass. Det finnes ulike kulturer overalt i samfunnet - hovedkulturer og subkulturer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Personskadeerstatning - Innføringskurs

Vi holder kurs i personskadeerstatning - Innføringskurs, Med nyhetsoppdateringer. Dette grunnkurset vil gi deg et verktøy til å identifisere, strukturere og håndtere grunnleggende spørsmål relatert til de mest praktiske ansvarsområdene innen personskaderetten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Prøvetid – hva er lov og hva er lurt?

Vi tilbyr kurs i Prøvetid – hva er lov og hva er lurt? Ansettelse og oppfølging i arbeidsforholdets innledende fase. Prøvetiden er en svært viktig tid for både arbeidsgiver og arbeidstaker i ethvert ansettelsesforhold. Målsetningen er at arbeidstaker skal ha en ordentlig sjanse til å lykkes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Sykeoppfølging eller personalsak

Vi tilbyr kurs i sykeoppfølging eller personalsak. Hvordan håndtere en vanskelig sykefraværssak og/eller en vanskelig personalsak? Arbeidsmiljøloven pålegger arbeidsgiver en vidtrekkende plikt til å tilrettelegge for sykmeldte arbeidstakere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Åpenhetsloven og risikobasert aktsomhet (due diligence)

Vi tilbyr kurs i Åpenhetsloven og risikobasert aktsomhet (due diligence). En gjennomgang av krav og etterlevelse. Kursets formål er å gi kunnskap om hvordan strukturere arbeidet med aktsomhetsvurderinger på en konkret og praktisk måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 7 timer 6.995 kr

HMS-kurs for ledere

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere. Formålet med kurset er å gi deg innblikk og innføring i de viktigste aspektene i HMS. Det å kunne se hvordan du kunne øke kvaliteten på arbeidsplassen er svært viktig for alle bedrifter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 1 dag 4500 kr

HMS-kurs for verneombud og arbeidsmiljøutvalg (2 dager)

Vi tilbyr 2 dagers HMS-kurs for verneombud og arbeidsmiljøutvalg. Vårt 2 dagers HMS-kurs er ment for verneombud og medlemmer i et arbeidsmiljøutvalg hvor partene har avtalt kortere opplæringstid enn 40 timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 21.05.2024 (+3) 2 dager21.05.2024 (+3) 4500 kr

HMS-kurs for verneombud og arbeidsmiljøutvalg (40 timer)

Vi tilbyr 40 timers HMS-kurs for verneombud og arbeidsmiljøutvalg. Ved hjelp av et HMS-kurs skal du være mer bevisst på hvordan du kan bidra til en tryggere arbeidsplass, både for deg selv og dine kollegaer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 21.05.2024 (+3) 4 dager21.05.2024 (+3) 8490 kr

Sikker bruk av diisocyanater på arbeidsplassen

Vi tilbyr kurs i sikker bruk av diisocyanater som klasseromskurs. Nytt regelverk fra august stiller krav til at alle som arbeider med diisocyanater eller diisocyanat-holdige produkter skal gjennomgå opplæring. Hos Kompetansebedriften AS kan du gjennomføre dette lovpålagte kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 19.06.2024 (+5) 4 timer19.06.2024 (+5) 1800 kr

HMS-økonomi

Vi tilbyr kurs i HMS-økonomi. Lønner det seg å investere i HMS og godt arbeidsmiljø? HMS er ikke bare en lovpålagt plikt. Det er heller ikke bare en etisk forpliktelse å ta vare på mennesker. Det er også en økonomisk mulighet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag

Samarbeidsproblematikk og konflikter

Samarbeidsproblemer og konflikter er en naturlig del av arbeidslivet. Destruktive konflikter kan bli kostbare, senke produktivitet, og skade helse og arbeidsmiljøet. På den andre siden kan samarbeids-problemer og kon?ikter bidra til å skape utvikling, innovasjon og konkurransekraft.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tøyen Oslo, Tøyen 2 dager 9.900 kr

Arbeidsmiljøkonflikter - forebygging, forståelse og håndtering

Vi tilbyr kurs i arbeidsmiljøkonflikter, forebygging, forståelse og håndtering. Formålet med kurset er å gi konkrete og anvendbare kjøreregler og verktøy for å forebygge og håndtere konflikter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø 1 dag 2.650 kr

HMS-kurs for ledere i kirken

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i kirken. Kurset gir en innføring i Arbeidsmiljølovens minstekrav for opplæring av arbeidsgivere og ledere. Arrangeres i samarbeid med KA. Kurset dekker Arbeidsmiljølovens krav til arbeidsgivers plikt til å gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 dag 2.600 kr

Offentleglova i 2017 - utviklingstrekk og status

Vi tilbyr kurs om offentleglova i 2017 - utviklingstrekk og status. Kurset skal belyse hva som er status per 2017 og om det er mulig å se noen utviklingstrekk siden 2009.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 2.750 kr

Varsling av kritikkverdige forhold i virksomheten

Vi tilbyr kurs om varsling av kritikkverdige forhold i virksomheten. Kurset skal gjøre deltakerne tryggere i sin arbeidshverdag ved å få en større forståelse for de juridiske rammene for varsling av kritikkverdige forhold i virksomheten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 dag

Grunnkurs i arbeidsmiljø - 40 timer

Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø. Kurset oppfyller arbeidsmiljølovens krav til opplæring av verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU), men andre kan også ha god nytte av opplæringen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 10.06.2024 (+2) 10.06.2024 (+2) 10.700 kr

HMS - rådgiverskolen

Arbeidsmiljøsenteret arrangerer HMS-rådgiverskolen. Dette er en tilleggsopplæring innen HMS. Etter fullført opplæring vil deltakeren ha tilstrekkelige kunnskaper innen HMS til å kunne fungere som rådgiver, sakkyndig og koordinator.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 15 dager fra 38.900 kr

Hovedverneombudets rolle og oppgave

Vi tilbyr kurs i hovedverneombudets rolle og oppgave. Kurset har som mål å utvikle hovedverneombudet (HVO) til å bli en ressurs og samarbeidspartner for alle i virksomheten inne helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 22.04.2024 (+1) 3 dager22.04.2024 (+1) fra 9.500 kr

Nettverksgrupper for hovedverneombud

Målet med nettverksgruppene er å lære av hverandres erfaringer for å bli tryggere i rollen som hovedverneombud. Samlingene bruker gruppens egne ressurser, noen ganger med innspill fra eksterne bidragsytere, og alltid med kyndig veiledning fra en av Arbeidsmiljøsenterets konsulenter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 22.04.2024 (+1) 1 dag22.04.2024 (+1) fra 2.200 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>