Hiphop & street satsningsgruppe - lukket parti



Sted: Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Akershus
Kursadresse: Nesgata 2, 2004 Lillestrøm (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid:
Mandager kl 19:15 - 21:15
Torsdager kl 19:45 - 21:15
Varighet: 16 uker
Pris: 3.300

Vi tilbyr lukket satsningsgruppe i hiphop & street. I hiphop og street kan du forvente mye koreografi, med fokus på dynamikk, eksplosivitet og groove. Vanskelighetsgrad på koreografi tilpasses og blir tatt hensyn til, både for nye og erfarende dansere.

Innhold:
Med Satsningsgruppen får du som elev sjansen til å trene sammen med venner, slik at man får prøve på å være i et crew / gruppe. I disse treningene kommer vi til å gjøre forskjellige gruppeøvelser slik at elevene lærer å kjenne hverandre dansemessig. Det kommer også til å være mye kommunikasjon mellom trener og elevene da vi kommer til å trene på det som hver av dere vil trene på. Her finnes det store muligheter for elevenes egen kreativitet og innspill.

Kurset Satsningsgruppen er et supplement for de som ønsker å trene mer dans. Er du påmeldt et av våre videregående kurs er Satsningsgruppen kurset gratis. Som en del av Satsningsgruppen vil det kunne være flere opptredener ifm. ulike forespørsler som klubben får til enhver tid. Er du glad i å opptre alene eller i gruppe er dette kurset for deg Kurset holdes av en erfarne instruktør som er danser i flere ulike grupper på høyt nivå.

Trenere: Agnes, Thea, Shawn, Maren og Cesilie

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å danne en eller flere showgroups. De som ønsker å danse mer enn 1 gang pr. uke på kurs. Eller om du er en av de som trenger en trener som kan videreutvikle det som et medlem i en gruppe.

Forkunnskaper:
• Kurset krever at du har erfaring fra tidligere dansekurs