Vekterutdanning



Kursarrangør: SOS Security AS
Sted: Vestfold, Tønsberg
Vestfold
Kursadresse: Stensarmen 5, 3112 Tønsberg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 27500

Ønsker du en karriere som Vekter? Bli vekter: et spennende yrke i stor vekst. Kort tid på kurs - raskt ut i jobb. Lav kurskostnad - god lønn. Vi tilbyr vekterutdanning som er godkjent av Politidirektoratet (POD) som leverandør av lovpålagt vekterutdanning.

Hensikt og mål med utdanningen:
Hensikten er å gjøre deg i stand til å arbeide selvstendig som vekter og å kunne levere vekterarbeid i henhold til bransjestandard og til kundens krav og forventninger.
Målsettingen er å gjøre folk trygge. Det gjør vi gjennom å levere et avtalt stykke arbeid til rett tid, i henhold til bransjestandard og innenfor gjeldene lover og forskrifter.

Kursbevis og godkjennelse:
Etter gjennomført og bestått vekterkurs er du godkjent vekter og kan jobbe i ethvert offentlig godkjent vaktselskap i Norge. Kursbevis utstedes for hver gjennomført kursdel.

Utdanningen passer for:
Kurset passer godt for kundevennlige mennesker, uavhengig av kjønn.
En god vekter har en profesjonell innstilling og er i stand til å jobbe både selvstendig og i team. Han/hun er også pliktoppfyllende og serviceinnstilt.

Krav til deltakere:
Du må være fylt 18 år og ha godkjent vandel.
Beherske norsk både muntlig og skriftlig, samt ha førerkort hvor det benyttes kjøretøy.

Vekterutdanning:
S.O.S Security er godkjent av Politidirektoratet (POD) som leverandør av lovpålagt vekterutdanning. SOS sine instruktører har gjennomført og bestått lovpålagt instruktøropplæring for å kunne undervise i alle fag som er satt i læreplanen.

Utdanningen skjer på følgende måte:
• 112 timer undervisning i klasserom/e-læring/case/selvstudie i henhold til oppsatt læreplan.
• 45 timer praksis som gjennomføres i regi av S.O.S Academy på godkjente øvingsobjekter (lukket område) som disponeres av S.O.S Security AS.
• 6 timers todelt eksamen. Del en, 4 timer/80 spm, hvor du får en elektronisk oppgave med besvarelse i multipel choice, (flervalgsprøve). Ved bestått Del 1 vil deltager gå videre til Del 2 som er en caseoppgave, denne skal presenteres muntlig for sensorer. Begge deler må bestås før utdanning er godkjent. Du kan benytte egen PC eller nettbrett ved eksamen.
Utdanningen gis av S.O.S sine meget erfarne instruktører, og de er nå klare til å gi deg riktig utdanning som gir arbeid i en spennende bransje.

Regodkjenning:
Fra 1. januar 2018 må alle som i dag har en vekterutdanning, og som ønsker å beholde sin godkjenning, gjennomføre regodkjenning innen fire år. S.O.S Academy tilby regodkjenningskurs fra høsten 2018.