Grunnleggende massasje - onlineKursarrangør: Axelsons Body Work School
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: Tilgang til kurset i 6 måneder
Pris: 1.865

Vi tilbyr nettbasert kurs i grunnleggende massasje. Sammen med Morgan Axelson, utdannet kiropraktor, medisinsk massasjeterapeut og personlig trener, lærer du på dette kurset en grunnleggende massasje og hvordan du masserer på ordentlig!

Innhold:
Grunnleggende massasje er et inspirerende kurs i klassisk svensk massasje som passer for alle og som også er et perfekt «prøve-på-kurs»! Du lærer de grunnleggende teknikkene for å kunne gi en velgjørende og effektiv massasje. Du lærer å massere med håndfaste og enkle grep. Ferdigheter som garantert vil settes pris på av dine nære og kjære.

Kurset inneholder følgende avsnitt:
• Introduksjon
• Å massere
• Massasjeprogram
• Kort om kroppen
• Avslutning

Litt om onlinekurs:
Kurset er helt onlinebasert og du kan derfor gå kurset, når, hvor og hvordan du vil. Du får tilgang til kurset i 6 måneder og kan i løpet av disse månedene studere i ditt eget tempo og gå tilbake og lese avsnittene flere ganger. Kurset består av ulike avsnitt som inkluderer lesbart materiale og videoer.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å lære grunnleggende massasje. Kurset er et kurs for hjemmebruk og ikke profesjonelt bruk. Det passer også for deg som funderer på om du skal utdanne deg til profesjonell massør, men først vil teste hvordan det oppleves å massere på ordentlig.

Kursspråk:
• Kursets tale og videoer er på svensk