Fotografi workshop (engelsk)



Kursarrangør: Arttik
Sted: Sør-Trøndelag, Trondheim
Sør-Trøndelag
Kursadresse: Prinsens gate 46, 7011 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr workshop om fotografi på engelsk. Denne workshopen er for deg som ønsker å lære mer om fotografering gjennom tips og triks fra en profesjonell fotograf. Enten fotograferingen er en hobby for deg eller du ønsker å forbedre bildene dine generelt, passer denne workshopen for deg.

Kursinnhold:
Gjennom grunnleggende teori og eksempler vil fotografen vise deg hva kan gjøres for å få bedre bilder samt noen kreative tips. Grunnleggende tematikk som vil bli dekket gjennom praksis: komposisjon, lys, portrettfotografering. Denne workshopen handler om å øve på fotograferingsferdigheter enten med telefon eller med kamera. Det vil også være tid til eventuelle fotografirelatert spørsmål.

Kursholder: Lili Zaneta

Lili Zaneta er en kunstner fra Kroatia. Hun har en BA-grad i fotografi og kinematografi og MA-grad i kunst. Hun har jobbet med fotografi i 10 år og har mye erfaring både med kommersiell og kunstfotografering. Lili Zaneta har vunnet på Youth Photo Week (Kroatia) 2 år på rad, hvoretter hun ble en del av juryen. Hun er blitt tildelt som den beste unge fotografen i Kroatia (2014). Hun hadde to separatutstillinger og mer enn 20 gruppeutstillinger. Hun har jobbet som bryllupsfotograf i 6 år og jobbet som Canon-ambassadør for fotografikonkurranse “Different Stories” (Kroatia).

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker workshop om fotografi

Kursspråk:
• Workshopen holdes på engelsk

Vis flere tilsvarende kurs: