Grunnleggende 2D tegning



Kursarrangør: Jærtek
Sted: Forum Jæren (Høghuset) 5. etasje
          Rogaland, Time / Bryne
Kursadresse: Hetlandsgata 9, 4344 Bryne (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 08:00 - 15:00
Varighet: 2 dager

Vi tilbyr kurs i grunnleggende 2D tegning. Målsettingen er å gi deltagerne en grunnleggende forståelse i bruk av tegne- og konstruksjonsprogrammet DraftSight. Kurset er nødvendig for å utnytte de mulighetene programmet gir, og for å komme raskt i gang.

Kursopplegg:
Klasseromsundervisning hvor kombinasjon av teori og øvelser gjennomføres med veiledning av instruktør. Moderne teknisk utstyr og pedagogiske hjelpemidler benyttes for å gi deltakerne god og effektiv opplæring.

Målgruppe for kurset:
Kurset er rettet mot personer som ikke har noen erfaring med DAK systemer, eller har jobbet med andre DAK systemer.

Forkunnskaper:
• Det er en fordel om kursdeltakeren har erfaring fra andre Windows programmer

Kursmateriell:
Å delta på et kurs er en intensiv opplæringsopplevelse. For at du skal få best mulig utbytte av din deltakelse blir det utdelt undervisningsmateriell på de fleste av våre kurs. Undervisningsmateriellet består av lærebøker / manualer eller digitale filer. Kursavgiften inkluderer ikke kursmateriell.

Eksamen / sertifisering:
Kursbevis - Er du registrert i Jærteks kursportal får du tilgang til alle kursbevis for kurs som er gjennomført hos Jærtek. Har du deltatt på flere moduler i et kurs, vil disse bli samlet på et kursbevis selv om gjennomføringen har vært oppdelt.