Førerkort tung Motorsykkel - Klasse A i Bergen

Hos kursagenten har vi oversikt over trafikkskoler og kursoversikt for motorsykkel klasse A i hele landet. For å ta motorsykkellappen trenger du først trafikalt grunnkurs. Andre elementer som inngår i opplæringen er; mørkekjøring, MC kurs, forbikjøring og sikkerhetskurs på vei. Selve førerprøven inkluderer både teoretisk og praktisk prøve. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner motorsykkelkurs som passer for deg.
Her finner du Førerkort klasse A1 - Lett motorsykkel.

Grunnkurs MC - klasse A1

MAX Trafikkskole tilbyr grunnkurs MC, klasse A. Velkommen til et hyggelig opplæringsmiljø hos oss! Vi på Max trafikkskole AS ønsker å fremstå som en moderne kjøreskole som skal ta vare på deg, ved at vi setter trivsel, miljø og deg som kunde i høysete.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, 2. etg. over R... Bergen 1 kveld 990 kr
Bergen, Knarvik Bergen 1 kveld 990 kr

Grunnkurs MC - klasse A1, A2, A - intensivt

MAX Trafikkskole tilbyr Grunnkurs MC - klasse A1, A2, A - intensivt. De fleste ønsker å ta MC lappen på raskest mulig tid- Vi hjelper deg i mål på den beste og mest effektive måten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld 990 kr

Grunnkurs MC - klasse A2

MAX Trafikkskole tilbyr MC grunnkurs - motorsykkel kl A2. Velkommen til et hyggelig opplæringsmiljø hos oss! Vi på Max trafikkskole AS ønsker å fremstå som en moderne kjøreskole som skal ta vare på deg, ved at vi setter trivsel, miljø og deg som kunde i høysete.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld 1.000 kr

Komplett førerkort tilhenger med lastesikring

Positiv Trafikkskole er en kjøreskole som tilbyr Komplett førerkort tilhenger B96 inntil 4250 kg. Oppgrader til BE for kr. 2800,- Vi har som mål å tilby alle kunder en proff og positiv opplæring. Vår skole i Bergen er størst på kurs og best på beliggenhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld 6950 kr

Obligatorisk grunnkurs MC for kl A, A1og A2

Positiv Trafikkskole er en kjøreskole som tilbyr Grunnkurs MC. Vi har som mål å tilby alle kunder en proff og positiv opplæring. Vår skole i Bergen er størst på kurs og best på beliggenhet. Vi henter ved skole, hjem og arbeidsplass etter avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld fra 1090 kr

MC grunnkurs klasse A, A1, A2

MC-sesongen nærmer seg og vi har gode nyheter til alle som vil ta MC-lappen hos oss! Bonuspakke MC! Betal kr 20.000,- og få kr 1000,- i BONUS. Du får i tillegg gode rabatter hos SafeMC.no. MC grunnkurs må gjennomføres før du starter med kjøretimer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 gang 1.100 kr

MC-opplæring

MC- sesongen nærmer seg og vi har gode nyheter til alle som vil ta MC- lappen hos oss: Vi tilbyr våre MC- elever kr 1.000,- i rabatt hvis man betaler inn pakke på kr 15.000,- . Dersom du ønsker å ta opplæring på motorsykkel kl. A, må du gjennomføre et obligatorisk MC-kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen