Kurs i mindfulness i Oslo

Meditasjon og mindfulness

Vi tilbyr kurs i meditasjon og mindfulness. Taracenter formidler mindfulness meditasjon og mentale øvelser, pusteøvelser for nybegynnere og mer fordypende meditasjons teknikker fra tibetansk buddhisme i kombinasjon med kreative metoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grønland Oslo, Grønland 1 1/2 time 200 kr

Mindfulness instruktør - deltidsutdannelse

Vi tilbyr utdanning som mindfulness instruktør. Dette innebærer blant annet opplæring innen grunnleggende filosofi, mental trening med mindfulness, pusteteknikker fra den tibetanske yoga-tradisjon med mere. Vi er opptatt av å gjøre vår undervisning aktuell og erfaringsbasert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grønland Oslo, Grønland 8 samlinger over 1.år 36.000 kr

Meditasjons og mindfulness instruktør utdanning

Vi tilbyr meditasjons og mindfulness instruktør utdanning, en reise i personlig utvikling. Gjennom 1. år vil du bli godt kjent med de andre deltagerne. Du vil kunne oppleve en ny grad av fred og stillhet. Underveis kan du oppleve frigjøring fra gamle mønstre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 13.09.2024 9 moduler over 1 år13.09.2024 39.000 kr

Mindfulness

Vi tilbyr kurs i mindfulness. Mindfulness er både en meditasjonsteknikk og en levemåte. Det handler om å komme i flyt og være tilstede i nuet. Øve på å være oppmerksom her og nå, på det som skjer rundt oss og på våre følelser og tanker. Mange av oss har ofte tankene i fortid eller fremtid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Yoga lærerutdanning med mindfulness & personlig utvikling

Vi tilbyr Yoga lærerutdanning med mindfulness & personlig utvikling. Utdanningen passer for deg som ønsker å kunne undervise yoga etter endt utdanning, men også for deg som ønsker å bruke utdanningen bare for egenutvikling og å fordype deg din egen yoga praksis og mindfulness/meditasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua Utdanningen går over 8 helger 8 hel... 35.000 kr

Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress - dagtid, kl.13.30-16.00

Har du lyst til å lære noen teknikker for å beholde ro og fokus? Møte vår og sommer med ny energi og oppmerksomt nærvær? På dette kurset får du innblikk i både mindfulness og medisinsk yoga - begge anerkjente metoder for å skape overskudd og balanse. Kurset går om formiddagen, midt i Oslo sentrum.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 16.04.2024 (+1) 8 ganger16.04.2024 (+1) 4180 kr

Mindfulness og Mediyoga: Kurs ved stress tirsdager kl.17.00-19.30

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus i en travel hverdag? På dette kurset lærer du om både mindfulness og MediYoga, to anerkjente metoder for å skape overskudd og balanse. Kurset går om ettermiddagen, midt i Oslo sentrum, en deilig avstressende pause etter jobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 16.04.2024 (+1) 8 ganger16.04.2024 (+1) 4180 kr

Mindfulness og mediyoga: Kurs ved stress, onsdager kl.18.30-21.00

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus når det røyner på med hverdagens krav og mas. Både mindfulness og medisinsk yoga kan hjelpe ved stress. På dette kurset får du innblikk i begge metodene. Kurset går om kvelden, midt i Oslo sentrum, et behagelig avbrekk etter jobb

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 17.04.2024 8 kvelder17.04.2024 4180 kr

Mindfulness, MediYoga og gongavspenning - workshop

Våren 2024 inviterer workshop/temakvelder med både mindfulness, MediYoga og dyp avspenning med gong og andre meditative instrumenter, midt i Oslo sentrum. En deilig pause i hverdagen, samtidig som du får erfaring med både mindfulness og MediYoga, to anerkjente metoder til hjelp ved stress.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 480 kr

Stress og mindfullness - privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning om stress og mindfullness. Det kan det ofte dukke opp utfordringer i livet vårt. Dette kan medføre ekstra seksuelle utfordringer. Stress er, og oppleves forskjellig fra person til person. Noen liker å ha kontroll, noen er pessimister, og noen har store krav til seg selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 time 900 kr

Stressmestring, Mindfulness, Yoga

Når det psykiske presset blir så stort at du kjenner det på kropp og sjel, du mister kontrollen, du mestrer ikke, du presterer mer enn det kroppen egentlig har kapasitet til. Da er det på tide å stoppe opp, lete etter hva du treng er for å få balansen og gjøre viktige endringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Informasjonsforedrag om Transcendental Meditasjon teknikken!

TM teknikken er kvalitetssikret av over 700 forskningsundersøkelser fra over 250 Universiteter og Forskningsinstitutter i over 33 land. Denne forskningen er også publisert i over 100 uavhengige forskningsjournaler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 2 timer Gratis kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 timer Gratis kr

Traumesensitiv mindfulness medfølelse i arbeid med traumeutsatte

Modum Bads traumepoliklinikk tilbyr etterutdanning i traumebehandling med mindfulness og selvmedfølelse som metoder. Målet med utdanningen er å gi deltakerne kunnskap, erfaring og trygghet til å drive TMM grupper eller bruke TMM i individualbehandling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sankt Hanshaugen Oslo, Sankt Hanshaugen 06.06.2024 2 dager06.06.2024 5.500 kr

Dagskurs i mindfulness og meditasjon

Du får erfaring med ulike aktive og stillesittende teknikker slik at du kan velge en som passer for deg. Du får kunnskap til å kunne praktisere på egenhånd etter kurset. Du lærer å få kontroll over den overtenkende hjernen, noe som fører til færre bekymringer, mindre grubling og større indre ro.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 21.09.2024 1 dag21.09.2024 995 kr

Mindfulness for ledere

Vi tilbyr kurs i mindfulness for ledere. Ønsker du å lede mer effektivt? Å bli oppfattet som en oppmerksom, motiverende og tydelig leder? Å ha større selvkontroll og mestre ditt stress bedre? Kvaliteten på ditt lederskap er avhengig av din selvledelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 2.900 kr

Mindfulness for ledere - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i mindfulness for ledere. Ønsker du å lede mer effektivt? Å bli oppfattet som en oppmerksom, motiverende og tydelig leder? Å ha større selvkontroll og mestre ditt stress bedre? Kvaliteten på ditt lederskap er avhengig av din selvledelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag Avtales kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>