Kosmetiske ingredienser I - grunnkurs i hudpleie og derma Online



Kursarrangør: Derma-kurs
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kl 09:30 - 14:00
Varighet: 4 1/2 time
Pris: Fra 1.750
Neste kurs: 04.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr Kosmetiske ingredienser I - grunnkurs i hudpleie og dermatologi. Kurset gir deg en forståelse for hva begrepene kosmetikk, hudpleieprodukter, cosmeceuticals og legemidler innebærer.

Kursinnhold:
Kurset gir deg en forståelse for hva begrepene kosmetikk, hudpleieprodukter, cosmeceuticals og legemidler innebærer. Du får den nyeste oppdatering på kosmetikklov området. Følgende emner gjennomgås: Introduksjon til kosmetikkregelverk, merking av kosmetikk, inndeling av kosmetiske ingredienser, oversikt over de viktigste stoffgruppene som er tillatt i kosmetikk, forbudte og problematiske stoffer i kosmetikk. Kurset inkluderer et gratis eksempla av boken Din kosmetikk- og hudpleieguide. Det utstedes diplom for deltagelse og/eller bestått kurs. Diplomet sendes pr. post i etterkant

Målgruppe:
Alle som jobber med salg, rådgiving, produksjon, import eller distribusjon av kosmetiske produkter i Norge (farmasøyter, hudpleiere, dermatologiske sykepleiere, fagansvarlige, produktansvarlige, produsenter og importører)
Kurset gir 2 FEVU poeng

Forkunnskaper:
Grunnleggende forståelse for hudpleiefaget.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kompendium, forfriskninger og diplom. Du får et gratis eksemplar av boken Boken Din kosmetikk- og hudpleieguide i tillegg.

Produkt uavhengighet:
Derma-kurs er produktnøytrale og har til formål å øke kompetanse innen hud, hudpleie, dermatologi og kosmetisk kjemi samt regelverk for kosmetikk.

Kvalitetsikret innhold:
Derma-kurs er tilrettelagt etter emner og kan tas uavhengig av hverandre. Et unntak er kurs i kosmetiske ingredienser, som må tas i rekkefølge pga en kontinuitet og strukturert fordypning i emnene. Kursene er kvalitetssikret i forhold til innhold og det faglige utbytte.
Kursene er godkjent av FEVU (Farmasøyters Etter- og Videre Utdanning)

Eksamen / sertifisering:
Hvert kurs avsluttes med en test. Avsluttende test er frivillig. Det utstedes diplom for deltagelse og / eller bestått kurs. Diplomet sendes pr. post i etterkant. Kurset gir 2 FEVU poeng (Farmasøyters Etter- og Videre Utdanning)

Priser:
Early Birds påmelding senest 1. mars 2024 kr 1 750,00
Ordinær påmelding senest 29. april 2024 kr 2 000,00
Last minute påmelding senest 06.mai 2024 kr 2 250,00

Mulighet for å delta på kurset online:
Du kan melde deg på kurset og delta online via Teams. Dette krever at du har tilgang til pc eller en skjerm med WEBKAMERA, MIKROFON OG HØYTALER. Etter at du har meldt deg på, vil du motta e-post med din personlige link til pålogging. Lyd og videokontakt er påbudt under hele kurset. det er kun de påmeldte som har lov å delta på kurset. Alt kursinnhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Kursmateriale og diplom ettersendes per post.

Forhindret i å delta:
Har du meldt deg på et av kursene, betalt avgiften, men blir forhindret i å delta på hele eller deler av kurset pga akutt sykdom eller en annen alvorlig hendelse er du etter avtale velkommen til å delta på tilsvarende kurs neste gang uten kostnad innen et år, hvoretter tilbudet bortfaller. Pengene for ubenyttet kurs refunderes kun hvis kurset blir avlyst fra arrangørens side.