Grillkurs



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi, bygg 7
          Oslo, Sagene
Kursadresse: Maridalsveien 87, 0461 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 16:45
Pris: 1.650

Lær hvordan du kan servere perfekte grillretter til dine venner. Grillkurset er et deltagende kokkekurs der du får tips og triks for et perfekt resultat på grillen. Vi tar for oss hvordan man griller alt fra sjømat, kjøtt og garnityrer til søte avslutninger på måltidet.

Våre kokker vil lede deg som deltaker igjennom jungelen av stykkningsdeler, marinader, steke-grader, grillteknikker og kull. Kurset vil foregå både utendørs ved grillen og på vårt kjøkken. Kokkene demonstrerer og leder deltakerne gjennom hver rett, og er klar for å svare på de spørsmål deltakerne måtte ha. Noen av rettene spises underveis i kurset, og vi avslutter med de siste rettene samlet rundt bordet. Alle spiser det de selv har laget.

Slik gjennomføres kurset:
• Demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
• Deltagerne deles i grupper
• Deltagerne er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av rettene / smaksprøvene

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer. Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og etter kurset.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker grillkurs

Antall deltagere: 12 - 24 personer

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer:
• Råvarene under kurset
• Deltagende kokkekurs (3 timer)
• Oppskriftshefte
• Forkle til å ta med hjem
• Foredragsholdere