Gresk matkurs - Høydepunkter fra middelhavskjøkkenet



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Rogaland, Stavanger
Rogaland
Kursadresse: Østervåg 30, 4006 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Vår kjøkkensjef Yiannis Athitakis er gresk og vil vise oss det ekte greske kjøkken. Han har jobbet på topp restauranter i Hellas og Norge. Dette blir en spennende og annerledes kveld.

Yiannis vil lage mye av maten, men ikke vær redd. Det blir plenty med smaksprøver underveis. Ta med forkle for sjansen er stor for litt matlaging.

10 dager før kursdag vil du motta en mail med praktisk info. Faktura kommer i egen mail, vennligst bruk kid ved betaling. For bindende påmelding send en mail. Kurset blir gjennomført om det blir min 12 deltakere. Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurset betales fullt ut.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer. Vi har alle rettigheter.

Vis flere tilsvarende kurs: