Gratis malekurs - onlineKursarrangør: Norske Nettkurs
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Pris: Gratis

Vi tilbyr gratis malekurs - online. Lær deg 3 enkle maleteknikker. Og mal et bilde du kan henge opp i stuen din (eller for den saks skyld på soverommet, i gangen eller på kontoret.)

Dette er minikurs for deg som er nysgjerrig og kanskje ikke har råd til å ta større kurs akkurat nå. Forskjellen på minikursene og de betalte kursene er fortsatt vesentlig, ettersom de betalte kursene er større, inneholder oppgaver, support og er videobaserte.

Her vil du få 3 små leksjoner der jeg viser deg hvordan du kan gå frem for å male noe du kan være stolt av.

Du trenger ingen forkunnskaper, bare litt utstyr:
• Lerret på blindramme
• Akrylmaling
• Pensler

Målgruppe:
• Liker tanken på å male, men ikke vet hvordan du skal begynne
• Har prøvd deg litt frem, men ønsker å lære noen små triks
• Vil prøve noe nytt

Litt om minikurs-holderen:
Etter mye prøving og feiling, har jeg funnet noen morsomme teknikker som hjelper meg å skape bilder jeg kan henge opp hjemme. Jeg maler for det meste abstrakt og er oppslukt av farger og måten de spiller sammen. Selv er jeg ingen profesjonell billedkunstner, men utdannet arkitekt med sans for former, rom, lys og farge. Jeg har tro på utvikling gjennom å utforske ulike måter å leke med elementer på. Derfor tester jeg ut både billedkunst, sømteknikker og generelt objekter jeg kan omdanne, eller hvordan man lager saker og ting fra bunnen. Jeg har hatt utstillinger lokalt og på landsbasis og solgt noen titalls malerier. Det var før jeg fikk 3 barn. Akkurat nå gjør jeg det kun for min egen del, av og til alene, og av og til med barna. Bli med på min oppdagelsesferd i maleverdenen! - Manuela