Gratis introduksjonskurs i Dr. Bachs blomstermedisin - nettkursKursarrangør: Norsk Heilpraktikerskole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: Gratis

Vi tilbyr gratis introduksjonskurs i Dr. Bachs blomstermedisin som nettkurs. På introduksjonskurset får du en innføring i Dr. Bachs blomstermedisin og du lærer om de 10 mest solgte remediene i Norge.

Dr. Bachs blomstermedisin benyttes til å:
Balansere våre følelser og hjelper oss til å finne igjen vår indre harmoni raskt og skånsomt. Det finns 38 essenser for ulike følelsestilstander, som for eksempel sjokk, angst, usikkerhet, sorg, skyldfølelse, irritasjon, stress, uro, osv. Blomsteressensene finner frem våre egne iboende krefter. For eksempel kan de hjelpe deg til å ta beslutninger, kjenne trygghet, stabilisere ett skiftende humør og finne livsgleden.

Informasjon:
For å se kurset kreves at du sender inn registreringsskjemaet. Når du har sendt inn skjemaet får du straks tilsendt en mail med tilgang til kurset. Ved å sende inn registreringsskjemaet godtar du samtidig at Norsk Heilpraktikerskole sender deg informasjon og nyheter om kurs vi arrangerer via vårt nyhetsbrev. (Du kan selv melde deg av nyhetsbrevet igjen om du ønsker det).

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker gratis introduksjonskurs i Dr. Bachs blomstermedisin som nettkurs

Kursholder: Isabelle Schjelderup

Isabelle Schjelderup har jobbet med remediene gjennom 30 år, også innenfor det etablerte helsevesenet. Hun er blant annet utdannet sosionom, med videreutdannelse i Akutt og Ambulant Krisehåndtering, Helhetsterapeut, Yogalærer, Latteryogaleder, Lyd og vokalhealer, Mindfulnessinstruktør. Lærer i Den internasjonale Bachterapeututdannelsen trinn 1 og 2. Hun er forfatter av boken Lek med Yoga, og er i gang med sin bok nr 2, Yoga og livsmestring i skolen.

Se kurset her:
https://www.anymeeting.com/AccountManager/RegEv.aspx?PIID=EF57DF82804F3E