Google Ads - bedriftsinternt



Kursarrangør: IGM
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs om Google Ads for bedrifter. Lær deg hvordan du effektivt bruker Google Ads for å få flere kunder på nett og hvordan ditt firma kan vokse. Vi starter med det grunnleggende og gir deg en solid innføring i hvordan Google Ads er bygget opp og hvordan det fungerer.

Innhold:
Du vil lære hvordan du setter opp en konto, hvorfor god struktur er viktig og hvordan du gjør det. Har du en bedrift som selger produkter eller tjenester som folk søker etter på Google? Om svaret er ja er sannsynligvis annonsering på Google noe for deg og det kan være lurt å lære dette av en sertifisert Google partner.

Det som skiller søkemotorannonsering fra andre markedsføringsplattformer er at annonsene dine blir vist til folk som allerede leter etter det du tilbyr. Det er enklere å få til et salg enn det er i medier der annonser er en forstyrrelse. Kurset vil hovedsaklig ha fokus på tekstannonser i søk. Vi vil gå igjennom hva som er viktig å tenke på i Display-nettverket, YouTube og i Google Shopping.

Agenda:
• Reglementet i Ads
• Lage gode tekstannonser
• Hva er viktig når man setter opp Ads-konto
• Oppsett av konto
• Hvilke fallgruver må du unngå
• Praktiske oppgaver

Kursholder: Thomas Prestgaard

Thomas Prestgaard, han har vært Google Ads kursholder i over 5 år, har 8 års erfaring med Google Ads, og jobber med små enkeltpersonsforetak såvel som store internasjonale nettbutikker. Thomas driver PANOGRAM hvor han jobber både som Google Ads konsulent og tilbyr 3D-visning og plantegniner til eiendom. I tillegg jobber han 40% som Google Ads ansvarlig i nettbutikken Milrab.no. PANOGRAM og kunden Lightup.no vant SEMrush Nordic Search Awards 2020 i kategorien «Best Advertising Campaign».

Målgruppe for kurset:
Bedrifter - Kurset passer for alle som selger produkter eller tjenester som søkes på på Google. Kurset er for deg som ønsker å sette deg inn i hva Google Ads er, hvordan det fungerer og hvordan du bruker det i markedsføring og i din bedrifts digitale strategi.