Golfkortet og grønt kort kurs i Bærum / Sandvika

Her finner du golfkurs for nybegynnere og viderekomne, barn og voksne. Golf er en veldig sosial sport, og spesielt i forretningslivet er det en stor fordel å kunne si ja til et slag golf. Alt du trenger å gjøre for å få grøntkort er å melde deg på et golfkurs du finner her.

Bedriftsgolf

Vi skreddersyr golfkurs for bedrifter. Med vår sentrale beliggenhet og kompakte anlegg, er Ballerud Golf perfekt for bedriftsgolf. Ballerud Golf ligger midt i Bærum med bare 10-15 minutters biltur fra Oslo og Asker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika Avtales kr

Golf junior trening (13 år+)

Denne gruppen er for juniorer 13+ år. Fokuset er på fysiske og tekniske sider ved golfen, Kurset passer for både nybegynnere og de som har spilt litt golf før.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 10 uker 1.695 kr

Junior Camp

Junior Camp 2019 er åpen for alle juniorer 9-15år som ønsker en aktiv treningsuke med golf. Om du kan spille golf fra før, eller ønsker å starte med golf så tilpasser våre dyktige instruktører oppgaver og program til alle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 uke 2.695 kr

VTG Kurs - Golfkortet for nybegynnere

VTG-kurs for voksne. (13år +) 5 timer. - golfkortet for nybegynnere. Golfforbundet har senket terskelen til kravene for grønt kort. De har nå fjernet både de teoretiske og praktiske prøvene som før var obligatoriske i kursene. I praksis vil dette si at alle består.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag fra 1.695 kr

Veien til golf - nybegynnere

Veien til golf er Norges Golfforbunds opplegg for nybegynneropplæring i Norge. I forholdt til tidligere Grønt-kortopplæring er det nå ingen teoretisk prøve eller oppspill. Kurset er obligatorisk dersom en ønsker å spille på en golfbane, i tillegg til at en må være medlem i en golfklubb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg 1.795 kr