Golfkortet og grønt kort kurs i Oslo

Her finner du golfkurs for nybegynnere og viderekomne, barn og voksne. Golf er en veldig sosial sport, og spesielt i forretningslivet er det en stor fordel å kunne si ja til et slag golf. Alt du trenger å gjøre for å få grøntkort er å melde deg på et golfkurs du finner her.

Veien til golf - nybegynnerkurs

Vi tilbyr kurset veien til golf for nybegynnere. Målsettingen med kurset er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Gjennomført kurs er et krav for å bli medlem i en klubb tilsluttet Norges Golfforbund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Søndre Nordstrand Oslo, Søndre Nordstrand 1 helg 1.495 kr

Nybegynnerkurs "Veien til Golf"

Den beste måten å lære seg og spille golf, er å gå ett nybegynnerkurs, som benevnes "Veien til Golf". Under kurset lærer du deg det grunnleggende i golfteknikk, regler, golfvett og annet du bør hvite for du kommer deg ut på banen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grorud Oslo, Grorud 2 dager à 4 timer 1.495 Barn 995 kr

Protimer

Vi tilbyr protimer i Groruddalen Golfklubb! Vi er Norges eneste slopet 9 - hulls par 3 bane og er lokalisert lengst nord i Groruddalen i Oslo. Her kan du få testet dine ferdigheter på hull som varierer mellom 100 mtr og 230 mtr. - nord-Europas lengste par 3 hull.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grorud Oslo, Grorud Fra 25 - 120 minutter Fra 890 kr

Veien til golf - nybegynnere

Veien til golf er Norges Golfforbunds opplegg for nybegynneropplæring i Norge. I forholdt til tidligere Grønt-kortopplæring er det nå ingen teoretisk prøve eller oppspill. Kurset er obligatorisk dersom en ønsker å spille på en golfbane, i tillegg til at en må være medlem i en golfklubb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 helg 1.795 kr