Golfkortet og grønt kort kurs i Bærum / Sandvika

Her finner du golfkurs for nybegynnere og viderekomne, barn og voksne. Golf er en veldig sosial sport, og spesielt i forretningslivet er det en stor fordel å kunne si ja til et slag golf. Alt du trenger å gjøre for å få grøntkort er å melde deg på et golfkurs du finner her.

Veien til golf - nybegynnere

Veien til golf er Norges Golfforbunds opplegg for nybegynneropplæring i Norge. I forholdt til tidligere Grønt-kortopplæring er det nå ingen teoretisk prøve eller oppspill. Kurset er obligatorisk dersom en ønsker å spille på en golfbane, i tillegg til at en må være medlem i en golfklubb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg 1.795 kr

Bedriftsgolf

Vi skreddersyr golfkurs for bedrifter. Med vår sentrale beliggenhet og kompakte anlegg, er Ballerud Golf perfekt for bedriftsgolf. Ballerud Golf ligger midt i Bærum med bare 10-15 minutters biltur fra Oslo og Asker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika Avtales kr

Golf junior trening (13 år+)

Denne gruppen er for juniorer 13+ år. Fokuset er på fysiske og tekniske sider ved golfen, Kurset passer for både nybegynnere og de som har spilt litt golf før.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 10 uker 1.695 kr

Junior Camp

Junior Camp 2019 er åpen for alle juniorer 9-15år som ønsker en aktiv treningsuke med golf. Om du kan spille golf fra før, eller ønsker å starte med golf så tilpasser våre dyktige instruktører oppgaver og program til alle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 uke 2.695 kr

VTG Kurs - Golfkortet for nybegynnere

VTG-kurs for voksne. (13år +) 5 timer. - golfkortet for nybegynnere. Golfforbundet har senket terskelen til kravene for grønt kort. De har nå fjernet både de teoretiske og praktiske prøvene som før var obligatoriske i kursene. I praksis vil dette si at alle består.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag fra 1.695 kr